Hirdetés

Fotó: Blikk / Czerkl Gábor


Varsányi Réka, aki egykor Alekosz barátnőjeként vált ismertté az Ázsia Expressz műsorban, ma már egy új fejezetet ír az életében – írja a Ripost. A görög hős számára Réka már a múlt része, ő maga pedig mostantól saját nevén, Varsányi Rékaként szeretne ismertté válni és sikereket elérni.

Hirdetés

Legutóbbi Facebook posztjában egy olyan fotót osztott meg, amelyen látható, milyen volt még az 55 kilós fogyása előtt. A szülés után elérte a 120 kilogrammot, azóta viszont lenyűgöző átalakuláson ment keresztül, jelenleg 65 kilogrammot nyom. Réka kitartóan edz, hogy formában maradjon, és megőrizze új, egészségesebb életmódját.

Hirdetés

Hirdetés

“Rendszeresen szoktam mozogni. Van, hogy a futást kicsit félre rakva más sportokat részesítek előnyben.”

“Igyekeztem úgy alakítani az edzéseimet, hogy bármikor tudjak mozogni, ne függjek egy intézménytől, az anyagiaktól, vagy az időjárástól. Ha szép az idő, futva, zenét hallgatva meglátogatom Budapest hídjait és gyönyörű épületeit, elmélyülök a gondolataimban. Van azonban olyan is, hogy csak pár kilométert futok, és levezetésnek a közeli park kondi részlegén ügyködöm. Ha pedig az időjárás nem túl kedvező, akkor otthon szoktam edzeni” -számolt be a Ripostnak.

“Ez az állapotom lelki okokra visszavezethető”

Hirdetés

Kevesen tudják, de Réka annak idején úszott, lovas íjászkodott és atletizált is.

“Nem küzdöttem sokáig az extrém túlsúllyal, ez az állapotom lelki okokra volt visszavezethető, de azt megelőzően a gyermekeim születése előtt, nagyon is jó sportolónak számítottam.”

“Atletizáltam, úsztam, függeszkedtem és lovasíjászkodtam. Varró Gábor, a nagybátyám volt az atlétika edzőm, aki az alapokat tanította nekem gyermekkoromban, az ott elsajátított tudáshoz nyúlok vissza az edzéseimnél. A családban egyébként sok élsportoló volt. Dédapám, Varró Imre például úszóként, majd evezésben mesteredzőként is nyomot hagyott a sporttörténelemben. Rendkívüli ember és fantasztikus sportoló volt. Büszke vagyok rájuk” – tette hozzá Réka.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés