Hirdetés

A Zero Star Hotel szembemegy a megszokott szállodai világgal, és ahelyett, hogy a luxusra és a kényelmi szolgáltatásokra tenne rá még egy lapáttal, az összeset kidobja a kukába. Ami marad, az egy ágy a hegyen.
Frank és Patrik Riklin svájci szállodájában (az ikrek egyébként arról híresek, hogy ők hozták létre a világ első nulla csillagos szállodáját, ami egy svájci egykori atombunkerben található) nincsen menő épület, meg hangulatvilágítás, egyetlen ágy van párnákkal és takarókkal, két kisasztal, rajta lámpákkal, és kész.

Hirdetés

Nincs szalon, se fürdőszoba, se konyha, se szobaszerviz, csak maga a természet, éjszaka a csillagos ég. Akik szeretik a kalandokat és a természet közelségét, nagy poént látnak az ötletben, akik viszont kényelemre vágynak, nagyot csalódhatnak, hiszen vécé helyett azt vágják a fejükhöz, hogy „Ha a természet hív, menj a természetbe!”, és enni is “csak” a helyi gazdálkodók terményeiből készült ételeket kapják. Aki nem tudta, mire vállalkozik, az egyébként átköltözhet egy tíz percre lévő, megszokott hotelbe, de a legtöbben élvezik a nomád életmódot, még úgy is, hogy átszámítva hetvenezer forint egyetlen éjszaka.
Egy videó a volt atombunkerben létrehozott, első nulla csillagos szállodáról:

Forrás: lemon.hu

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés