Hirdetés


Tóth Gabi, az ismert énekesnő, magánélete mindig is nagy érdeklődésre tartott számot a közönség körében. Legutóbbi hírek szerint élete új fordulatot vett: bejelentette Krausz Gáborral való elválását és azt, hogy külön utakon folytatják tovább életüket. Emellett az is nyilvánosságra került, hogy Tóth Gabi újra rátalált a szerelemre Papp Máté Bence, a Fricska Táncegyüttes tagja személyében. A pár már közösen lépett fel a “Sztárban Sztár leszek!” színpadán egy érzelmes produkcióval.

Hirdetés

Tóth Gabi és új párja, Papp Máté Bence kapcsolata láthatóan boldogságot hoz az énekesnő életébe. A színpadon megmutatkozó szenvedély és vonzalom mindent elárul: a kettőjük közötti kémia kétségtelen. Ezt az érzést tovább erősítette Tóth Gabi legújabb slágere, az “Átkozott nyár”, amire a pár táncolt a műsorban. A dal már sokak szívét meghódította, és Gabi most egy újabb örömhírrel jelentkezett, amely tovább fokozza a rajongók várakozását. Az énekesnő új fejezete nemcsak szakmailag, hanem személyesen is pozitív változásokat hozott az életébe.
“2 hét alatt 1 millióan hallgattátok meg az új dalomat. Köszönöm nektek”– írta a közösségi oldalán az énekesnő. Ezzel elég komoly mérföldkőhöz érkezett, hiszen nagyon sok előadó álma, hogy összejöjjön az 1 milliós megtekintés.
Ha esetleg még nem láttad a klippet, akkor itt tudod megnézni:

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés