Hirdetés

Fotó: Blikk


Az Ázsia Expressz forgatása idén igazi drámával kezdődött, hiszen a verseny Tajvanon ért véget, ahol egy 7,4-es erősségű földrengés rázta meg a szigetet, miközben a Fülöp-szigeteken cunami riadót rendeltek el. Ezekről az eseményekről a versenyzők nem tudnak, mivel teljesen el vannak zárva a külvilágtól.

Hirdetés

A forgatás során több ijesztő esemény is történt, többek között egy óriáskígyó mászott be a stáb luxusszállodájába, ami nagy ijedtséget okozott. Még nagyobb veszélybe került Ördög Nóra és csapata, amikor majdnem elütötte őket egy autó, hiszen a helyi közlekedési szabályok miatt nincsenek zebrák. Emellett Zámbó Krisztián is szembesült a verseny kihívásaival, aki korábban már jelezte, hogy nehézségek esetén feladhatja a játékot.

Hirdetés

“Én nem tudok alkalmazkodni semmihez, teljesen be vagyok sz*va az egésztől. Nem vagyok az a nagy kalandor se, és a távolságokat se bírom. Viszont itt van az öcsém, aki majd támogat engem” – mondta Zámbó Krisztián az indulás előtt.

Hogy Adrián mennyire tudta a bátyjában a lelket tartani, az majd csak ősszel fog kiderülni. Mindenesetre Krisztián édesanyja, Csoma Verona nem tudta megállni szó nélkül a találgatásokat, és elárulta: fia úgy utazott ki, hogy megfogadta, utolsó pillanatig fog küzdeni a testvérével.

Hirdetés

Közben hatalmas meglepetés is érte a versenyzőket, hiszen teljesen váratlanul betoppant közéjük LL Junior és a párja, Dárdai Blanka. Hogy mi történt, egyelőre senki nem tudja. Egy biztos: komoly konfliktusok forrása lehet, hogy míg a többiek már napok óta küzdenek és menetelnek, akkor egyszerűen csak úgy betoppan közéjük a friss, kipihent sztárpár.

Krausz Gábor: Jó kaland lesz…
A mezőnyben ott van az ország kedvenc új szerelmespárja, Mikes Anna és Krausz Gábor is. Hogy miért kockáztatják a műsorral a kapcsolatukat, erre így válaszolt a séf a műsort felvezető videóban: „Mi ezt nyaralásnak fogjuk fel: együtt vagyunk, jobban megismerjük egymást. Veszekedni eddig se veszekedtünk, miért pont ott? Ez egy jó kaland lesz, ezért vállaltuk el.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés