Hirdetés


Íme az első cég, amely szinte csak oltatlan embereket alkalmaz, mert azok szerinte intelligensebbek
Olivier Arias, az első üzleti vezető, aki megtagadja a kis- és középvállalkozások szövetségének elnökét, úgy dönt, hogy szembe megy az egészségügyi ideológiával. Elege van a Covidból, a vakcinákból és a véget nem érő oltásokból.

Hirdetés

– “Ha az állam adja meg az orvosoknak az ellenjavallatokat, akkor nem az egészségedről van szó. Olivier Arias úgy döntött, hogy főként nem oltott embereket alkalmaz.
A Telex megkérdezte a legnagyobb hazai munkaadó cégeket, kötelezővé teszik-e az oltást: közülük sokan (a Magyar Posta, a Bosch, a Richter, az Audi és az Auchan) még nem reagáltak, de a Spar, az OTP, a Lidl, a Tesco és a Mol már jelezte, még kivárnak és majd később, a részletszabályok ismeretében hoznak döntést.
A Mészáros Csoport viszont azt válaszolta a lapnak, hogy nem teszi kötelezővé az oltást.

Hirdetés
“A csaknem huszonötezer munkavállalót foglalkoztató Mészáros Csoport egyelőre nem tervezi, hogy kötelezővé teszi dolgozói számára a koronavírus elleni védőoltást. A cégcsoporthoz tartozó vállalatok – ahogy eddig is – bíznak munkavállalóik felelősségteljes döntésében, hiszen a járvány megfékezése közös érdekünk. Ugyanakkor, az előző három hullámhoz hasonlóan a cégcsoport most is minden óvintézkedést megtesz dolgozói és partnerei érdekében”
– írták, majd hangsúlyozták:
„A magyar gazdaság meghatározó szereplőjeként felelősséget érzünk az egészségügyi és szociális szervezetek segítésében is: a Mészáros Csoporthoz tartozó vállalatok eddig összesen 1,2 milliárd forinttal támogatták a járvány elleni védekezést.”
A G7 számításai szerint Mészáros Lőrinc lehet az ország legnagyobb munkaadója az állam után.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés