Hirdetés


Gáspár Zsolti, a Farm VIP műsorvezetője és a Győzike Show ismert alakja, újabb műtéten esett át. Ez már a harmadik ilyen beavatkozás a műsorvezető életében. A probléma egy rutin kivizsgálás során derült ki, amely után Zsolti úgy döntött, hogy bár fél az orvosi beavatkozásoktól, mégis vállalja a műtétet. Ennek következtében most hosszabb kihagyásra kényszerül a televíziós munkájától.

Hirdetés

„Nagyon fontosnak tartom a megelőzést, ezért minden évet laborral és szűrővizsgálatokkal kezdek, ez idén is így volt. Teljesen ledöbbentem, amikor az orvos közölte, baj van. El kellett mennem tükrözésre, akkor derült ki, hogy a kipufogót műteni kell. Ha van valami, amitől rettegek, na az a műtét. De nem volt mit tenni, altatásban elvégezték az operációt. A doki elmondta, hogy utána pihenni kell, nem szabad megerőltetnem magam. Utána ráadásul a vállamat is műteni kellett kellett, szintén altatásban. De hát én állandóan úton vagyok, intézkedek, a pihenés nem az én műfajom! Nem is tudtam megállni, hogy ne ugyanúgy éljem az életem, ahogy a műtét előtt. Meg is lett a baj! Úgy eldurvult a helyzet, hogy harmadjára is operálni kellett” – kezdte a Borsnak Zsolti, aki maga is elismeri, hogy a saját hibájából került vissza a kórházba.

Hirdetés

„Azt mondják, a saját hibájából tanul az ember. De úgy látszik én nem tanultam. Olyan durva lett a helyzet, hogy véreztem is, így harmadjára is a műtőasztalon kötöttem ki. De most szigorúan betartom az orvosi utasításokat és pihenek, fekszek, kényszerpihenőre küldött a szervezetem. Csak egy alkalommal hagytam el a házat, pénzt kellett tenni a bankkártyámra. Rákattantam ugyanis az állandó fekvésben az online vásárlásokra és elszaladt velem a ló…” – mesélte nagy mosollyal.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés