Hirdetés


Istenes Bence és Csobot Adél a városi nyüzsgésből a vidéki nyugalomba költöztek, ahol saját otthonukat építik fel. A pár számára minden egyes részlet, még az új ágy összeszerelése is, hatalmas örömet jelent.

Hirdetés

Adél különösen élvezi az otthoni felújítási munkákat, melyek lehetőséget adnak neki arra, hogy saját elképzelése szerint alakítsa át és bővítse otthonukat. Ez a kreatív folyamat jelent számára igazi örömet, és ezáltal válik igazán otthonossá az új közös házuk.

Hirdetés

Bence és Adél szerint elképzelhetetlen számukra, hogy korábban Budapesten éltek.
“Rendesen azért érzem mikor Budapesten vagyok, hogy hogy tudtam itt élni Budapesten?” – kezdte Bence, és ki is fejtette. Nagyon sok pozitívumot tudunk mondani a vidéki életről, ő is felsorolt pára:

“Ez a nyugalom, ez a tiszta levegő, ez a táj, ezek a nagyon kedves vidéki emberek akik itt a környezetünkben vannak, ezek a lelassult emberek, a lelassult környezet”

Ebben Adél is teljesen egyetért vele, neki is sokkal jobban tetszik ez a lassúság, így erősíti meg Bence gondolatmenetét:
“Egyszerűen én például azt vettem észre magamon, hogy egyszerűen az idegrendszerem kevésbé fárad el. Azt a példát szoktam mindig felhozni, hogy nem mindegy hogy kétszázhúsz autót látsz egy nap, vagy lehet hogy csak húszat.”

Hirdetés

Bence rajongóitól kér segítséget.
Legújabb videójában Bence kifejti, hogy szeretne segítséget kérni a nézőktől, hátha akad közöttük olyan, aki ért hozzá. Medencét szeretne a kertbe, és ehhez kér kontaktokat és tapasztalatokat.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés