Hirdetés


A Sztárbox Istenes Bence és Rácz Jenő közötti meccse komoly várakozásokat keltett a rajongók körében, és az esemény igazi show-t ígért. Az adok-kapok a mérkőzés előtt kezdődött, amikor Istenes Bence egy szerencsétlen képernyőfelvételt osztott meg, amelyen egy rasszista hozzászólás is szerepelt Rácz Jenővel kapcsolatban. Bár Bence gyorsan törölte a bejegyzést és bocsánatot kért, az eset komoly visszhangot váltott ki.

Hirdetés

A ringben végül úgy tűnt, hogy a verseny tisztán és sportszerűen zajlik, mindkét sztár keményen küzdött. A pontozás végén Rácz Jenőt hirdették ki győztesnek, ami újabb fordulatot hozott a történetbe: Istenes Bence nem fogott kezet Jenővel a meccs után. Ez a gesztus újabb vita tárgyává vált, hiszen sokan értékelték negatívan Bence sportszerűtlenségét.

Hirdetés

Ez az esemény nemcsak a Sztárbox rajongói számára volt figyelemre méltó, hanem a szórakoztatóiparban és a közösségi médiában is széles körű vitákat indított el. Istenes Bence és Rácz Jenő közötti feszültség, és az ezzel járó viselkedés, fontos kérdéseket vet fel a sportszerűségről és a közszereplők felelősségéről.

Ennek pedig oka volt, méghozzá ez:
“Olyan ordenáré dolgokat ordított egész meccs közben, hogy szerintem nem érdemelte meg, hogy kezet fogjak vele.”

Hirdetés

Istenes Bence magáról a meccs eredményéről nem beszélt bővebben. Az viszont biztos, hogy ez volt a Sztárbox legjobban várt meccse, ami durván megosztotta a rajongókat. Két táborra szakadtak, többen bundát emlegetnek az Instgramon, és azt, hogy Rácz Jenővel csak Istenes Bence médiabakija miatt nyerették meg a meccset.
– Jenőnek szurkoltam, de szerintem is sokkal pontosabb, tisztább ütései volt Bencének szóval nem értem hogy nyert.
– Bence 2. 3. 4. Menetet elhizta és egyhangúan nyert a séf? Jól kiföztétek ezt😂👏
– Ekkora bunda után megértem ha nem nézi majd senki a következő adást! Szánalmas műsor
Olyan is volt, aki Rácz Jenőt éltette:
– az it a lényeg Jenő nyert ezaz 👏😍😍😍😍😍
– ezazzzz szep volt jenooo😍❤️❤️
– Nagyon sok itt a szakerto… Idiota bohocok vagytok Istenessel egyutt, ha azt gondoljatok, h nem Jenonek kellett volna tovabbjutnia Bence szabalytalanul utott vagy 7t..a 10 tiszta talalatabol..😂😂😂 Szepen ment Jeno..Bence is jol boxolt, de most tul sokat volt bohoc..raadasul szabalytalan is volt tobbszor is..

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés