Hirdetés


Holtan találták a kétgyermekes családapát, aki rejtélyes módon tűnt el Dorogról. Felesége szívszorító szavakkal búcsúzott férjétől.

Hirdetés

Megtalálták a holttestét
Sajnálattal értesítünk mindenkit hogy a pénteken reggel dorogi otthonából eltűnt édesapát Nékám István Zoltánt megtalálták, életén azonban már nem lehetett segíteni – közölte hétfő éjszaka egy eltűnt személyek keresésével foglalkozó Facebook-oldal.

Hirdetés

Sokan keresték
A férfinek rejtélyes körülmények közt veszett nyoma. Mint korábban beszámoltunk róla, péntek reggel Dorogon még felszállt a vonatra, de budapesti munkahelyére már nem érkezett meg. Felesége a történtek után azonnal kerestetni kezdte férjét, és a rendőrség mellett az interneten is segítséget kért.

Reménykedtek
A család is az utolsó pillanatig reménykedett István hazatérésében, a hírek után összeroppantak, a férfi felesége és fiai együtt próbálják átvészelni a szörnyűséget. István felesége egy bejegyzésben mondott köszönetet minden segítségért. Az összetört asszony élete legpokolibb időszakán megy keresztül – írja a Bors.

Köszöni az összefogást
„Minden önkéntesnek és a mentőcsapatoknak hálásan köszönöm azt az összefogást és segítséget, amit önzetlenül nyújtottak. A családomnak pedig azt, hogy mellettem vannak és támogatnak az életem legnehezebb és legpokolibb óráiban” – írta az asszony, aki szívszorító szavakkal búcsúztatta férjét.

Hirdetés

Gyötrő kín
„Nem tudom, hogy ezen valaha majd tovább tudok-e lépni vagy megnyugodni és azt sem, hogy ezzel a gyötrő kínnal egyáltalán lehet-e még tovább létezni, de az biztos, hogy Isti a szívem és lelkem minden szeretetét magával vitte” – írta.

Emlékekbe kapaszkodik
Hozzátette, hogy a közösen eltöltött húsz évükkel a szívében próbál meg túljutni élete legválságosabb pillanatain. „Csak a szerelmünk emlékeibe kapaszkodom, és a gyönyörű okos fiainkba, hogy ezt valahogy túl tudjam élni. Kérem szépen, senki ne keressen, mert nincs annyi erőm sem, hogy felfogjam és szembenézzek azzal, hogy ez a valóság és nem egy rémálom” – zárta sorait.

Hirdetés

Fizikai fájdalmai voltak
Ahogy írtunk róla, István az utóbbi félévben pszichológusnál járt. „Sajnos nehezen viselte és sokat sírt, az utóbbi hónapokban átélt traumák miatt, mivel sajnos beteg lett es erős fizikai fájdalmai voltak és sokat fogyott, kb. 20 kg-ot.”

Félt, hogy daganatos
„Úgy erezte az orvosok nem vizsgálják ki kellőképpen, hogy mi a rohamos fogyás es fájdalmainak az oka. Édesanyákájáról a napokban kiderült, hogy rosszindulatú daganatos es mivel az én édesanyám is rákos, Isti hordta kemoterápiára, nagyon félt, hogy magánál is hasonló betegség áll a rengeteg fogyás es fájdalmai mögött” – mesélte a feleség.

Hirdetés

Nem bírhatta a terhet
„Félünk, hogy ezt a lelki terhet nem bírta. A lelkem darabokra hullott a fiaink összetörtek, a férjem csodálatos édesanyájával egymást ölelve es egymásba kapaszkodva vigasztalódunk és sírunk éjjel-nappal.” A nő arról is írt, hogy Innentől már senkinek sem válaszol, mert nem bírja olvasni a Facebookot.

Itt tűnt el
A cellainformáció szerint a telefonját a rendőrség Piliscsaba, Pilisjászfalu és Úny háromszögében mérte be, amíg még működött – tette hozzá. Az asszony a poszt alatti kommentben jelezte, hogy aznap pont ugyan olyan meleg öleléssel búcsúztak el egymástól, mint minden egyes nap, a házaspár ugyanis hosszú évtizedekig élt szeretetben és nevelték együtt két gyermeküket – írja a Bors.

Kiemelt kép: István
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés