Hirdetés


Világhírű operatrióval együtt lép színpadra a Papp László Sportarénában Tóth Gabi. Az énekesnő Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy mekkora megtiszteltetés érte: már nagyon készül az este fénypontjára.

Hirdetés

“Eljött ez a nap is! Ma este a világhírű operatrióval az Il Voloval lépek színpadra vendégként a Papp László Arénában! Nagyon nagy megtiszteltetés nekem, hogy engem választottak duett partnerüknek 🙏🏻 Alig várom a ma estét:)”
– tudatta követőivel, és egy lélegzetelállító fotót is mellékelt a bejegyzéshez, melyhez hosszú idő után a kommentelés lehetőségét is visszaállította.

Hirdetés

Tóth Gabi stílusa
Az énekesnő magánéleti viharai közepette sem veszítette el az önbizalmát: a Sztárban sztár kedvéért minden este más, lélegzetelállító szettben jelenik meg a stúdióban, és minden alkalommal van üzenete is a ruháknak.
Első alkalommal például a Yata nevű ruhában jelent meg, ami “Tükörpajzsot” jelent. Japán három szent kincsének egyike. A bölcsességet és a megértés képességét szimbolizálja.

Hirdetés


Ezután következett a nagy port kavart “kígyós szett”, melynek mitológiai jelentésén túl személyes vonatkozásai is vannak most az életében.
“Az ureusz kígyó, a harcos kobra az ókori Egyiptomban a fáraó koronáját személyesítette meg. A kígyó feje a homlok területére esett, a harmadik szem helyére. A belső látás állapotát és a világegyetem irányítását jelképezi. Vagyis egyfajta tudatosságot is szimbolizál, illetve az önreflexió meglétét. Ennek a képességnek a hatalmában alkalmasak vagyunk reálisan értelmezni a körülöttünk történő eseményeket, azok hatását és megfelelően reflektálni rá”
– magyarázta a ruha jelentését.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés