Hirdetés


Célegyenesébe érkezett a Sztárban Sztár kilencedik évada. A TV2 sikerműsora hét hete szórakoztatja vasárnap esténként a nézőket, most vasárnap pedig eldől, ki nyeri a legsokoldalúbb sztárnak járó elismerést.
A Sztárban Sztár döntőjében a még versenyben lévő négy énekes egy egyéni produkcióval és egy duettel lép színpadra, amelyhez sztárvendégek érkeznek a TV2 stúdiójába.

Hirdetés

Húsvétvasárnap eldől, idén ki nyeri el a legsokoldalúbb előadónak járó elismerést a Sztárban Sztár versenyében. A műsor történetében még sosem végzett az első helyen női énekes, de erre most minden eddiginél nagyobb esély van, hiszen Gubik Petra, Oláh Ibolya és Schoblocher Barbara mellett mindössze egy férfi énekes, Valkusz Milán jutott a döntőbe.

Hirdetés

A fináléban minden énekes egy szóló produkcióval és egy duettel lép színpadra, amelyhez segítséget is kapnak, hiszen a partnerük az adott dal eredeti előadója lesz. Gubik Petra Takáts Tamás oldalán Keresztes Ildikóként énekel majd; Oláh Ibolya Charlie-vá alakul át és Király Lindával lép színpadra; Schoblocher Barbara egy dal erejéig Bódi Guszti párja lesz, Bódi Margó bőrébe bújva; Valkusz Milán pedig Curtiszként rappel majd T. Danny oldalán.
Az ország házibulijának fináléjára visszatérnek a korábban kiesett énekesek is, de nem csak szurkolni jönnek a döntősöknek, hanem egy népszerű lány- és fiú csapat egy-egy slágerét is előadják majd. Emellett exkluzív dalpremiert is láthatnak a Sztárban Sztár nézői, hiszen ezen az estén mutatkozik be egy vadonatúj szerzeménnyel Kökény Attila és Rakonczai Viktor különleges zenei projektje.

Hirdetés

Érdemes lesz vasárnap este a TV2-re kapcsolni és szavazni (akár a TV2 ingyenes applikációjával, akár telefonon), hiszen a Sztárban Sztár zsűrije a döntőben már nem pontoz, csak értékel. Így Petra, Ibolya, Barbi és Milán sorsa kizárólag a nézőkön múlik, ők döntik el, ki legyen a kilencedik évad győztese.
A Sztárban Sztár döntője: április 9-én 19.15-kor a TV2-n!

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés