Hirdetés


A körmöskirályként is ismert Jákob Zoltán, aki vállalkozói sikerei mellett a Nagy Ő reality műsorból vált ismertté, újra a figyelem középpontjába került. A műsorban való részvételét követően, bár a kapcsolata Hajnal Bettivel nem tartott sokáig, továbbra is jóban van azon nőkkel, akik a műsorban a szívét ostromolták.

Hirdetés

Négy nő társaságában látták Jákob Zoltánt
Az üzletember Instagramon számolt be egy meglepő találkozóról, amelyre a Nagy Ő versenyzőivel került sor. Bár őt nem hívták meg szándékosan, véletlen folytán mégis részt vett ezen a különleges eseményen.

Hirdetés

“Ki kapjon rózsát🌹 négyük közül? Erika, Nati, Virág, Edina?😉Beugrottam egy Nagy Ő-s nosztalgia bográcsozásba😋, amit instan véletlenül láttam meg🕺🏼💃💃💃💃 Holnap jön a 🌹ceremónia videó. 🔜🎦” — írta bejegyzésében Jákob Zoli.

A rajongók egyből kiszúrták, hogy a négy hölgy közül, akivel beállt egy fotóra bizony csak egyikükkel működik a kémia. Hiszen, ahogyan egy kommentelő rámutatott, csak Nagy Ő Virágnak fogja a kezét…

— A testbeszéded mindent elmond! Három lánynál zsebbe van a kezed, csak a Virág kezét fogod! Ugye Te is tudod a választ! — üzente Jákob Zolinak egy rajongó.

— szinte ugyanezt írtam volna most le😉 — válaszolt egy másik kommentelő.

— szívemből beszélsz ❤️😍😊 — kontrázott rá egy harmadik.

Mutatjuk Jákob Zoli és a hölgyek fotóit, a Virággal közös kép a harmadik az albumban.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés