Hirdetés


Jákob Zoltán, aki a szépségiparban szerzett vagyonával az ország 39. leggazdagabb embere lett, továbbra is aktívan segít azoknak, akik rászorulnak. Legutóbbi jótékonysági akciójának köszönhetően Orsi, egy háromgyermekes édesanya, kapott lehetőséget arra, hogy újra magabiztosnak érezhesse magát.

Hirdetés

Jákob és szakértői csapata minden részletre odafigyelve dolgoztak azon, hogy Orsi igazi hercegnőként térhessen haza. Az eredmény minden várakozást felülmúlt, és Orsi önbizalma teljesen helyreállt, köszönhetően a szépségipar guruja és csapata odaadó munkájának.

Hirdetés

„Az elmúlt tizenöt évem elsősorban az anyaságról szólt, és már szinte el is felejtettem, milyen érzés nőies nőnek lenni. Úgy gondoltam, hogy az anyaság és a nőiesség kizárják egymást. Sajnáltam magamtól az időt, hogy elmenjek egy fodrászhoz vagy kozmetikushoz. De valahol mindig ott volt bennem a vágy, hogy igazi hercegnős nő lehessek. Amikor megláttam magam a tükörben, fantasztikus érzés fogott el. Jó volt önmagammal szembesülni. Hétköznapi édesanyaként jöttem be és egy dívaként távoztam!” – fogalmazott.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés