Hirdetés


Jákob Zoltán, a Nagy Ő idei évadának szereplője, újra a figyelem középpontjában. Bár a műsorban Bettivel alakult ki kapcsolata, úgy tűnik, most más irányba fordult az érdeklődése. A vállalkozó a Best magazinnak nyilatkozva megerősítette, hogy jelenleg “minden nőt parkolópályára tett” az életében, és ha a kapcsolata Bettivel nem válik stabilabbá, akkor új társat keres.

Hirdetés

“Folytatódik az ismerkedésünk, randizgatunk, de még nem tudjunk, hogy egy pár vagyunk-e. Annak ellenére sem, hogy csomó olyan dolgot csinálunk, amit pároknak szokás…”
Az ország 39. leggazdagabb emberének figyelme azonban most másra irányul. Jákob Zoltán legújabb szenvedélye egy Ferrari Purosangue típusú SUV, amelyet a TikTok-on mutatott be. A luxusautó várható árát 150-250 millió forint közöttire becsülte, ami azt jelzi, hogy az üzletember nagy hangsúlyt fektet a kiváló minőségre és a luxusra.

Hirdetés

Ez a fordulat sokak számára meglepetés lehet, hiszen a Nagy Ő show végén úgy tűnt, Jákob Zoltán a szerelemre koncentrál. Most azonban a luxusautók és az üzleti élet állnak a középpontban nála.

@jakob.zoli Fogadjátok szeretettel a Minden Gyerek Ferrariját🫶 #jakobalapitvany #ferrari ♬ eredeti hang – Jákob Zoli

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés