Hirdetés


Jakupcsek Gabin nem igazán fog az idő, s mintha jó pár éve meg is állt volna felette. A Bors szerette volna megtudni, vajon van-e és ha igen, mi a titka, hogy 57 évesen bármikor eladhatná magát negyvenesnek?
Talán az, hogy kizárom a negatívat az életemből. Gyorsan kitombolom magam, ha valami rossz ér, s percekkel később már el is tolom magamtól – kezdte egy érdekes gondolattal Gabi, aki hívásunkkor is épp úton volt, ugyanis elárulta: állandó pörgésben él, ami szintén fiatalítja.

Hirdetés

A műsorvezető nem akar fiatalabbnak látszani, egyszerűen csak látszik a külsején, ahogyan és amilyen minőségben él © Instagram
– Nincs megállás, és ez így jó. Feleség, édesanya, nagymama és dolgozó nő vagyok, mindig van teendőm. Nyilván ez is sokat hozzátesz a fittségemhez, de egyébként én ezen nem merengek annyit. Odafigyelek az étkezéseimre, de sosem sanyargattam magam. Sportolok, amikor időm és kedvem engedi, de nem megszállottan. Figyelek az egészségemre, de nem az egészségemért élek, hanem törekszem az egészségre, hogy sokáig élhessek.

Hirdetés
A műsorvezető azt is elárulta lapunknak, hisz a kozmetika csodáiban, de szépészeti műtétet sosem vállalna.
Ízlésesen lehet apró trükkökhöz folyamodni a kozmetikumok révén, de szépészeti beavatkozást én nem csináltatnék ma­gamon. Azt gondolom, lehet emelt fővel is öregedni, és először a lelkünkben kell rendet tenni, nem pedig a külsőt bolygatni és erőltetni az erőltethetetlent.

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés