Hirdetés

Fotó: Fuszek Gábor


A tapasztalt és elismert médiaszemélyiség, Jakupcsek Gabriella friss nyilatkozatában megosztotta gondolatait a mai média világáról és a televíziózásban rejlő kihívásokról.

Hirdetés

Az Instyle-nak adott interjújában elárulta, hogy ha ma újra dönthetne, lehet, hogy más pályát választana. „Én ma nem biztos, hogy ezt a pályát választanám” – mondta Jakupcsek, kiemelve, hogy a médiaszakma dinamikus és kiszámíthatatlan, ahol könnyen előfordulhat, hogy az ember „pillanatok alatt kiöregszik”, és új stratégiákat kell kidolgoznia a túlélés érdekében.

Hirdetés

Jakupcsek Gabriella továbbá beszélt a televíziózás világában tapasztalható rivalizálásról is. Úgy véli, hogy ez egyfajta hibás szemlélet eredménye, ami a médiában jelen van. Fontos kiemelni, hogy ő maga nem táplál irigységet a jelenlegi népszerű műsorvezetők, például Liptai Claudia és Ördög Nóra iránt. Az interjúban Jakupcsek Gabriella szakmai tapasztalatát és belátását tükrözi a mai média világának kihívásaival és változásaival kapcsolatban.

Hirdetés

“Én nem tudok úgy nézni Liptai Claudiára vagy Ördög Nórira, mint akik helyettem csináltak meg valamit. Ők teljesen mást tudnak, mint amit én nem tudok. Lehet, hogy szeretném azt csinálni, amit ők, de nem tudnám. Sok mindent viszont én tudok jobban” – mondta Jakupcsek.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés