Hirdetés

Fotó: jaraimate / Instagram


Járai Máté, a magyar színész a Blikknek adott interjújában beszélt arról, hogy milyen véleménnyel van a poliamor kapcsolatokról, ahol nem csak a testi kapcsolat, hanem a szerelem is engedélyezett több ember között. Szerinte ez a kapcsolatforma működőképes lehet, ahol az érintettek egymást kölcsönösen szeretik.

Hirdetés

“Bár irigykedve figyelem a poliamor kapcsolatokat, nehéz elképzelni, hogy én magam ilyen életformát választanék, mivel nagyra értékelem a stabilitást” – osztotta meg véleményét a nyitott házasságban élő színész. Említette, hogy a házassága folyamán kétszer fordult elő, hogy valaki más is érzelmileg hatott rá, de ezek a szituációk nem tartottak hosszú ideig, és végül csak megerősítették benne, mennyire szereti a feleségét.

Hirdetés

A színész a Blikknek nyilatkozva azt is kifejtette, hogy szerinte a monogámia a modern korban már elavult elvárás. “Véleményem szerint a megcsalásnak nem kéne szakító oknak lennie, hiszen a legtöbb dolog megbeszélhető egy kapcsolaton belül” – hangoztatta Járai Máté.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés