Hirdetés


A “Nyerő Páros” című televíziós műsor nemrégiben ismét a középpontba került, amikor Varga Miklós Joe és párja, Hrovatin Csenge úgy döntöttek, hogy elhagyják a műsor villáját. Nem sokkal ezután az RTL csapata interjút készített velük, ahol beszéltek a műsorban szerzett tapasztalataikról és a forgatás alatt felmerült emlékeikről.

Hirdetés

„Belefáradtam ebbe a sok vitába, a lelki dolgokba. Mi már szerettünk volna nagyon hazamenni” – osztotta meg gondolatait Hrovatin Csenge, akit egy adás során Curtis barátnőjének, és Voksán Virágnak társaságában “olyan egyszerűnek” neveztek, mint egy “barlangrajz”. Ezen megjegyzés nem maradt válasz nélkül, amikor a páros visszanézte az adást.
Varga Miklós Joe, az Éjjel-nappal Budapest korábbi szereplője határozottan fogalmazott: “Soha nem akarok arra a szintre kerülni, az a szint, amin ő van, az nekem semmi. A szememben senki. Sok-sok kemény mondat elhangzott, csak egyébként semmi igazságalapja nincsen.

Hirdetés

Ha a kedvesemmel nem úgy beszél valaki, onnantól én azzal az emberrel nem tudok szimpatizálni.” Hozzátéve azt is kifejtette, hogy bár a játék természetesen verseny, számukra nem a győzelem, hanem a közöttük lévő harmonia megőrzése volt a legfontosabb.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés