Hirdetés


A sólámpa nemcsak fantasztikusan hangulatos, praktikus és szép eszköz, de lakásunk levegőjének tisztaságáért és az egészségünkért is sokat tehet.
Ma már számos színben kapható: természetesen ízlés dolga, hogy melyiket választjuk. Ezenkívül természetesen az is szempont lehet, hogy melyik helységben helyezzük el, és milyen célra használjuk. A vöröses árnyalatok egyfajta alkonyati, megnyugtató hangulatot árasztanak, míg a világosabb, fehéres árnyalatú lámpa erősebben energizál.
Sokat tesz azért, hogy semlegesítse az elektroszmogot, ezért egyáltalán nem felesleges a televízió vagy a kompjúter mellé elhelyezni. Olyan ionokat bocsát ki, amelyek javítják a levegőt a helységben, a sólámpa eltávolítja a port, baktériumokat, valamint a pollent lakásunk levegőjéből.

Hirdetés

Csökkenti a penészgomba spóráinak jelenlétét, így a penész terjedését lassíthatja, vagy akár vissza is szoríthatja azt.
Szinte érzem, hogy feltölt energiával, kevésbé vagyok fáradt, és jobban tudok koncentrálni. Nyugtat, és segít feltöltődni.
Egyes források szerint pozitívan befolyásolja a vérnyomás problémák, depresszió, és az asztma lefolyását, és segít a vérszegénység esetén.
Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy barátaid is elolvashassák!
A fentiek információs célt szolgálnak, a sólámpa nem helyettesíti az orvosi kezelést. Betegség esetén forduljunk orvoshoz! Jó egészséget kívánunk!

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés