Hirdetés

Az Irigy Hónaljmirigy – Fotó: Ringier


A pandémia idején az Irigy Hónaljmirigy egyik tagja, Kabai László is szembesült a megélhetési nehézségekkel, mint számos más előadóművész. A “Kembe Sorel Szembe Sorel” YouTube-műsorban osztotta meg, hogy ebben az időszakban hogyan találta magát újra a munkások között, ahonnan pályája indult.

Hirdetés

“Ez egy olyan dolog volt, amivel nem tudtál tervezni, hogy egyik pillanatról a másikra megszűnt a munkád, a bevételi forrásod. Persze, az évek során az embernek keletkeznek tartalékai, de azt nem azért tartalékoltam, hogy két évig otthon üljek és nézzem, ahogy az elkopik” – kezdte a Szembe Sorel címbe YouTube-műsorban a házigazda, Kembe Sorel kérdésére Kabai László, akit végül egyik ismerőse húzott ki a csávából.

Hirdetés

“Szerencsém volt, mert elég nagy baráti társaságom van ott, ahol lakom és volt egy ismerősöm, aki építőanyagok fuvarozásával foglalkozik és pont akkor vett egy kisteherautót, amire kellett neki ember. Összehoztak minket és már májustól elkezdtem dolgozni, mint építőanyag-kiszállító egy billencses Forddal, sódert, téglát, minden sz*rt szállítottam” – árulta el a zenész.

Hirdetés

A zenész hangsúlyozta, számára egyáltalán nem derogál a kétkezi munka, hiszen az Irigy Hónaljmirigy előtt maga is melósként dolgozott.
“Visszakerültem ugyanabba a közegbe, ahol kezdtem, a melósok közé. Olyan volt, mint egy időutazás, visszakerültem 30 évvel korábbra, és ezért éreztem ott jól magam. Azt hiszem, azért kedveltek engem, mert pontosan tudtam, milyen ez, és tök jó volt velük dolgozni” – magyarázta Kabai László, akit egyedül a korai kelés zavart, hiszen minden reggel háromnegyed ötkor csörgött az ébresztője.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés