Hirdetés


A közelmúlt eseményei alapján Kabát Peti, az ismert egykori focista, súlyos sérüléssel szembesült, amely műtéti beavatkozást igényel. A hírek szerint Peti egy közösségi média platformon válaszolt egy követője kérdésére, ahol felfedte a sérülésének részleteit: „Tudtam, hogy baj van, mert nagyon fájt” – árulta el.

Hirdetés

A helyzet súlyosságát jelzi, hogy a sportolót mentővel kellett kórházba szállítani, miután Rácz Jenő, egy másik ismert személyiség, véletlenül megsebesítette. Peti elmondása szerint a sérülés oka a porc beszakadása, ami indokolja a műtéti beavatkozást.
Ez az incidens meglepetést és aggodalmat váltott ki a rajongók körében, akik azóta is folyamatosan figyelemmel kísérik Peti állapotát és gyógyulását. A sportvilágban ismert és elismert egyéniség sérülése rávilágít arra, hogy a sportolói karrier során felhalmozódott kisebb-nagyobb sérülések hosszú távon komoly egészségügyi problémákhoz vezethetnek. Kabát Peti esete ismét megerősíti, hogy a sportolók egészségére és biztonságára fokozott figyelmet kell fordítani.

Hirdetés

„Csak egy gyors diagnózis: a vasárnapi bokszmeccsen megsérült a térdem, és bár eleinte úgy nézett ki, nem lesz szükség műtétre, a dolgok megváltoztak! Az orvosok elkerülhetetlennek látják a beavatkozást, így vár rám egy kis pihenés és felépülés! Van még fájdalmam, de tudom, hogy ez a sport része, és készen állok a felépülésre!”
– írta a posztjában Kabát Peti.

Hirdetés

„Harminckét év alatt nem sérült a térdem, egy bokszmeccsen meg rögtön… Tudtam, hogy baj van, mert nagyon fájt. Azt mondta az orvos, ha nem ilyen erős a combizmom, akkor a keresztszalag és az oldalszalag is szakadt volna. Így ‘csak’ a porcom sérült, folyadék van a térdemben. Most megint mágnes- és lézeres kezelésre járok, meglátjuk, hogyan reagál rá, bízom benne, hogy ezúttal sem kell műteni. Három-négy kezelés múlva kiderül”
– magyarázta az egykori válogatott focista korábban a Blikknek.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés