Hirdetés


Kajdi Csaba, ismertebb nevén Cyla influenszer, a Visage modellügynökség tulajdonosa nemrég Dél-Franciaországban tartózkodott. Mivel tudomást szerzett arról, hogy a magyar üzletember, Mészáros Lőrinc és társa, Várkonyi Andrea éppen a monacói kikötő közelében időznek a Rose d’Or nevű luxusjachton, úgy döntött, személyesen is meglátogatja a hajót.

Hirdetés

Csaba az általa humorral megnevezett “nemzeti aranyrózsaként” emlegetett jachtot természetesen nem üres kézzel kereste fel. Kutyáját, Sissit is magával vitte, de ennél is különlegesebb ajándékot cselezett be: egy üveg hazai baracklekvárt vitt “Andinak”, azaz Várkonyi Andreának.

Hirdetés

A látogatás alkalmával Cyla videót is készített, ahol a Rose d’Or kivilágított alakja tündököl a Port Hercule kikötő vizén. A felvételen még egy tipikusan “ungarische kacagásnak” nevezett hangot is felfedezett a háttérben, ami a jacht lakóira utalhat.

Megtaláltam a nemzet hajóját, meg kellett nézni, annyit dolgoztunk ezért a kis hajóért! Lölőt nem akartam felkelteni, de a baracklekvárt otthagytam Andinak!

Posted by Csaba Kajdi on Thursday, August 17, 2023

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés