Hirdetés


Alekosz és Varsányi Réka kapcsolata az Ázsia Expressz adásában ért véget, ami a nézők számára nem volt meglepő. A műsor során egyértelművé vált, hogy Réka kényelmetlenül és megalázottnak érezte magát, ami végül a kapcsolatuk végéhez vezetett. Alekosz azonban nem vesztegette az időt a búslakodásra. Legújabb fordulat a történetben, hogy a görög celeb belépett a Power of Love villába, ahol azonnal nagy figyelmet kapott a résztvevő nőktől.

Hirdetés

Alekosz nem csak figyelmet kapott, de aktívan részt vett a játékban is. “Úgy nézel ki, mint egy szerelmes, azok szoktak így kinézni. Ki vagy sminkelve, szép vagy, megadtad a módját, pedig nem is tudtad, hogy jövök. Tudat alatt akartad manipulálni az uradat… a tornatanárt…!” – mondta egyik résztvevőnek, ezzel jelentős felfordulást és nevetgélést okozva a villában. Alekosz továbbment, és figyelmesen szemügyre vette a nőket, különös figyelmet szentelve Sacinak, akit szerinte Lombardo nevű udvarlója nem illet meg. Alekosz azt sugallta, hogy neki tökéletesen illene Sacihoz, ami újabb izgalmakat ígér a villában.

Hirdetés

Alekosz megjelenése és magabiztos viselkedése jelzi, hogy készen áll új kapcsolatok kialakítására, és nem fél a közvetlen közelítéstől sem, amit azonnali hatással alkalmazott a villában.
Mutatjuk a videót:

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés