Hirdetés


Halálos közlekedési baleset történt pénteken Kápolna közelében, a balesetben egy fiatal tűzoltó halt meg.

Hirdetés

Kamionnal ütközött
A 3-as számú főút 111-es kilométerében – Kápolna közelében – 2023. április 14-én 13 óra 57 perckor egy személyautó és egy kamion eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A balesetben egy személy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszíneltek.

Hirdetés

Tűzoltó volt
Az agriatv.hu arról ír, hogy a balesetben meghalt Mester Zsolt tűzoltó századost a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság saját halottjának tekinti.

Közleményt adtak ki
Mester Zsolt tűzoltó százados a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kiemelt főelőadója életének 27. évében közlekedési balesetben életét vesztette – közölte szombat este a katasztrófavédelem honlapján.

Hirdetés

Nagyon szorgalmas volt
Mester Zsolt tűzoltó százados 2018. július 1-én nevezték ki a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság főelőadói beosztásába, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem katasztrófavédelmi műveleti szakirányának sikeres elvégzését követően. Iskoláit szorgalmasan és kiemelkedő eredménnyel végezte, arra törekedett, hogy mindenben a tudása legjavát adja és folyamatosan fejlődjön.

Hirdetés

Gyorsan lépett a ranglétrán
Elöljárói hamar felismerték szakmai felkészültségét és nagy munkabírását, így került kinevezésre 2020. március 01-i hatállyal előbb KML technikusnak, majd a KML csoportvezetői feladatok ellátására a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra.

Mindig számíthattak rá
Munkavégzésében felkészült és magabiztos, a mindennapi életben segítőkész, jó kedélyű, megbízható, igazi kolléga volt. Feladatait mindenkor nagy odaadással és a tűzoltóság szervezetéhez lojális szorgalommal végezte. Magánélete mintaszerű volt, szolgálaton kívül is mindenkor lehetett rá számítani. Őszinte, nyílt személyiségével sokak barátságát és megbecsülését vívta ki – írják az oldalon.

Születendő kisfia is gyászolja
Búcsúzik Tőle édesanyja, édesapja, testvérei, rokonai és barátai, illetve felesége és születendő kisfia, emlékét kegyelettel őrzi a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság teljes személyi állománya – zárják a közleményt.

Hirdetés

Egy másik baleset is történt
Ahogy írtunk róla, M. Viktor, a fiatal sofőr elképesztő sebességgel igyekezett haza, ahová végül sosem ért el. A 3-as főúton, Kápolna és Kerecsend között elvesztett uralmát gépjárműve felett és egy út menti fának csapódott. Ezt még túlélhette.

A fát is kidöntötte
Az ütközés ereje akkora volt, hogy a becsapódó autó a fát is kidöntötte. Az autó lángra kapott és percek alatt kiégett. M. Viktornak még annyi ereje maradt, hogy kimászott a kocsiból.

Kiemelt kép: Mester Zsolt – Forrás: HVMKI
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés