Hirdetés


Kasza Tibi felesége, Manker már nagyon régóta küzd migrénnel. Rengeteg kezelésen és kivizsgáláson van már túl, azonban egyik sem javított az állapotán.

Nemrég azonban észrevett egy érdekes dolgot: ha elutaznak, nem jön elő a problémája. Manker már több sztorit hallott olyanokról, akik elköltöztek Magyarországról és megszűnt a migrénes fejfájásuk.Egy követője is arról számolt be, hogy az édesanyjának megszűntek a panaszai, miután Egyiptomba költöztek.
“Sosem titkoltuk, hogy tervezünk kétlaki életet, és ez most egy kicsikét fel is gyorsította. Az, hogy hét napból hatot olyan migrénnel töltök el, ami eszetlen. Elég nagy a fájdalomküszöböm, mert megszoktam, de nagyon-nagyon rossz. A kétlaki élet hamarabb fog nálunk kezdődni, mint ahogy szerettük volna” – fogalmazott.

Hirdetés
Hirdetés
Manker sosem rejtette véka alá, hogy kétlaki életet szeretnének élni, ami nála azt jelenti, hogyha Tibinek itthoni munkája adódnak, akkor ő hazaugrik. Bár ezzel még várni szerettek volna, míg a gyerekük iskolás nem lesz, azonban a fájdalmaktól miatt ezt muszáj előrébb hozni.

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés