Hirdetés


A TV2 népszerű vetélkedőjében, a “Szerencsekerék” című műsorban egy ritka és meghitt pillanatot rögzítettek a kamerák: Kasza Tibi, a műsor házigazdája, gyengéden átölelte Miskovits Marci sztárvendéget. Marci, aki a műsor során vendégként vett részt, őszintén beszélt különleges szokásairól és belső bizonyosságáról.

Hirdetés

A műsorvezető, Kasza Tibi, megosztotta a nézőkkel, hogy számára mennyire fontos a teljes bizonyosság és önbizalom. Elmondása szerint ezért gyakran alkalmaz kisebb, de számára jelentős óvintézkedéseket. Marci vallomása és Tibi empatikus gesztusa egyaránt rávilágított arra, hogy a televíziós világban a közeli kapcsolatok és az őszinte kommunikáció milyen fontos szerepet játszhatnak.

Hirdetés

Ez a pillanat nemcsak a műsor szellemiségét tükrözi, hanem azt is, hogy a vetélkedőkön túl milyen emberi kapcsolatok szövődhetnek a színfalak mögött. Kasza Tibi és Miskovits Marci közötti meghitt ölelés egy példa arra, hogyan hozhat közelebb egymáshoz két ember egy televíziós stúdióban, még egy versenyhelyzetben is.
“Bezárom az ajtót, de kétszer visszafordulok, hogy biztos bezártam-e. Rászámolok, hogy egy-kettő-három-négy-öt, biztos be van-e zárva. (…) Van ennek egy metódusa is: ötször rászámolsz, picit elmész a liftig, megnyomod a liftet, visszamész, megint rászámolsz, lemész a földszintig, megint. Na, hát ez egy ilyen procedúra nálam” — részletezte Marci, mire Kasza Tibi odalépett hozzá, megértően a karjaiba zárta, majd sajnálatát fejezte ki:

“Ezek után már nincs szívem visszaültetni, megvan neked elég bajod” — mondta, Marci pedig helyeselt:

“Hát, ezt jól látod, igen.”

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés