Hirdetés


A gyermekkor meghatározó élményei nemcsak pozitív emlékeket, hanem mélyen gyökerező sebeket is hagyhatnak bennünk, amelyek évtizedeken át kísérthetnek. Ez a felismerés nem újdonság, mégis sokan vagyunk, akik nem teljesen vagyunk tisztában azzal, milyen mélyen és tartósan befolyásolhatják ezek a korai traumák felnőtt életünket. Fóbiák, szorongások, párkapcsolati nehézségek formájában nyilvánulva, ezek a sebek gyakran nehezen gyógyulnak.

Hirdetés

A TV2 Szerencsekerék műsorának házigazdája, Kasza Tibi, aki általában könnyed és szórakoztató témákat feszeget, most kivételesen egy személyesebb, mélyebb témába kalauzolta el a nézőket. Beszélgetés során Kasza Tibi egy olyan gyermekkori traumáról mesélt, amely még napjainkban is hatással van rá, akadályozva ezzel mindennapjainak zökkenőmentes folyását.

Hirdetés

Ez a őszinte vallomás nemcsak azt mutatja be, hogy a televíziós személyiségek is küzdenek saját démonaikkal, hanem azt is, hogy a beszéd és a megosztás ereje jelentős lépés lehet a gyógyulás felé. Kasza Tibi története arra ösztönzi a nézőket és olvasókat, hogy szembenézzenek saját múltbéli traumáikkal, és keressenek utat a feldolgozásuk felé. Az, hogy egy közismert személyiség nyíltan beszél a saját nehézségeiről, erőt adhat másoknak is ahhoz, hogy szembenézzenek a sajátjaikkal, és bátran keressenek segítséget a feloldásukhoz.

Hirdetés

„Megnyomorította az életemet” – kezdte történetét a műsorvezető, akit egy iskolai kislabdadobós kudarcélmény kísért a mai napig.
„Nagyon nekifutottam, és akartam, és akkor puff, magam elé dobtam a porba” – árulta el a kudarcoktól ma is rettegő Kasza Tibi.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés