Hirdetés


Nem mindennapi események sorozata tárult a nézők elé a TV2 Szerencsekerék című műsorának legújabb adásában, ahol a boszorkányos hagyományok és a modern média találkozásának lehetünk tanúi. A csatorna korábban is megvillantotta érdeklődését az ezotéria és a misztika iránt, többek között egy olyan játékosnak adott teret, mint Susu, aki, bár nem vallotta magát boszorkánynak, mégis rendelkezett azzal a különleges érzékenységgel, amely szinte a boszorkányság határát súrolta.

Hirdetés

Susu az egyik epizódban megdöbbentő pontossággal jósolta meg Kasza Tibi jövőbeli lépéseit, azonban a fináléban nem sikerült megkaparintania a győzelmet. A múltbeli események felidézése azonban nem véletlen: a műsor újabb epizódjában ismét egy boszorkány került a középpontba, ezúttal Alexa személyében. A modern kor boszorkányaként Alexa a kártyajóslástól kezdve az állapotok elemzésén át egészen a rontáslevételig számos tevékenységet végzett a stúdióban, kristályokkal, kakastollal és kártyákkal felvértezve.

Hirdetés

Alexa, aki civilben arcesztétikai szakértőként dolgozik, egy egyedi karakterként tűnt fel a képernyőn raszta hajával és tetoválásaival. Miskovits Marcinak, a sztárvendégnek, szerelmi jóslatot is tett, ami Kasza Tibit is megihlette, hogy maga is belekóstoljon a jósolás világába. A játék hevében azonban Kasza Tibi egy kisebb bakit követett el, amikor a kártyán ábrázolt meztelen nőt értelmezve egy kúttal kapcsolatos szótagból véletlenül egy másik betűt ejtett ki.
Ez az aprócska fordítási hiba megnevettette a közönséget, noha a szerkesztők és az adás leírói nem vették észre ezt a bakit. Az adás másik részében Kasza Tibi szándékos káromkodással színesítette a műsort, ami szintén kiverte a biztosítékot néhány nézőnél. Alexa múltja is érdekes:

Hirdetés

korábban valóságshow-győztesként és az Éjjel-nappal Budapest című műsorban is feltűnt már, így nem ő az egyetlen ismerős arc a műsorban.
A Kasza Tibi által elkövetett fordítási hiba ellenére a műsor számos szórakoztató pillanatot tartogatott a nézőknek, bepillantást engedve a boszorkányos tevékenységek és a modern média találkozásának izgalmas világába.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés