Hirdetés


A Just Clear-gálán Kasza Tibi és terméke kapta meg a legjobb diétaprogram díját, ami alatt számos negatív komment érkezett. A kedvezőtlen visszajelzések hatására Tibi úgy döntött, hogy reagál a neki címzett durva üzenetekre, amelyek végül rávilágítottak arra, miért is döntött úgy, hogy egy időre eltávolodik a nyilvánosságtól.

Hirdetés

“Adok válaszokat a miértre, miért kötöttem össze az életem a számomra legcsodásabb nővel a világon már 12 éve. Mert megtaláltam benne a társat, akiről mindig álmodtam, aki támogat, helyre tesz, bátorít, leteremt, ha kell, a saját teljesítményével inspirál, és nemcsak a szerelmem de a legjobb barátom is. A két csodás gyermekem édesanyja akik isteni ajándékként érkeztek az életünkbe. És egy másik, miért hagytuk ott a nagy fFacebookot és az Instagramot. Az ott eldurvult hangnem miatt, amiért elég volt egyetlen kép tegnap és ismét szomorkodni láttam a feleségem, hogy jöttek a kommentek arctalan profiloktól hogy anorexiás, adjál már ennek a lánynak enni stb…

Hirdetés

Ez az ‘anorexiás’ kihordott és megszült két csodás gyermeket, még arra sem mond rosszat aki szemtől szembe bántja őt, nélkülözésből jött és a saját kreativitásából birodalmat épített. éÉs az ő harca bizony az hogy szeretne hízni, de nem tud és én szeretem soványan, kövéren, alacsonyan, magasan. Nekem mindig ő lesz a legszebb. És tud valamit amit egyre kevesebben az internet eltorzult világában, jó ember.

Hirdetés

Miközben ha túlsúly legyőzésére tanítalak meg benneteket, arra is biztatlak, hogy olyan testben éljetek ami számotokra örömöt okoz. Ne akarjatok megfelelni senkinek és semmilyen elvárásnak, és ne legyen elfogadott dolog a sovány emberek megalázása sem az internet világában, mert ezeknek az embereknek nincs zajos közösségük amely azonnal testképszégyenítést kiált. Ők némán kell hogy tűrjék a ‘csontokkal játszanak a kutyák’ megjegyzéseket a könnyüket nyelve, miközben számtalan komoly ok, felszívódási rendellenességek, hormonális problémák stb. lehetnek a háttérben” – válaszolt sokak nevében Kasza Tibi.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés