Hirdetés


Keanu Reeves már régóta Hollywood jó fiúi egyikének számít.
Az 54 éves férfi az egész világon ismert jótékonysági cselekedeteiről, beleértve a pénze megosztását a Mátrix speciális effektekért felelős csoportjával, és hogy átadja helyét az embereknek a metrón.
Azonban, amit a rajongók nem tudtak, hogy Reeves több mint fél évtizede egy magánalapítványt működtet, amely segíti a gyermekkórházakat és a rákkutatást…
Valójában Keanu Reevesnek nem volt a legkönnyebb fiatalkora. Az apja nem vett részt a nevelésében, az anyjának számos különböző partnere volt, és súlyos diszlexiával küszködött.
Miután kilépett a középiskolából, hogy teljes munkaidőben a színészettel foglalkozzon, a dolgok könnyedén vehettek volna rossz fordulatot.

Hirdetés

Természetesen tudjuk, hogy nem így lett, és miután kitaposta az útját Hollywoodban, Keanu Reeves ismert személlyé vált olyan filmszerepei révén, mint a Féktelenül és a Mátrix
De a szerencse még így sem ragyogott a kanadaira. Az akkor szerelme, Jennifer Syme terhes lett közös gyermekükkel, de világaik romba dőltek, amikor a lányuk halva született. A halála szakadékot nyitott kettejük között, amely egyszerűen nem gyógyult meg – végül szakítottak.
Tragikusan, mindössze 18 hónappal a szakításukat követően, Jennifer meghalt egy autóbalesetben. Reeves elvesztette az egykori szerelmét, legjobb barátját és a lányát … akár bele is bolondulhatott volna.
Szerencsére nem tette. Valami belső hang azt mondta neki, hogy van rá mód, hogy még többet tegyen.
Tehát a háttérben Keanu Reeves rák alapítványt indított a húga tiszteletére, akit korábban leukémiával diagnosztizáltak.
“Van egy magánalapítványom, amely öt vagy hat éve működik, és anyagilag segít néhány gyermekkórháznak és rákkutatásnak” – mondta a Ladies Home Journalnak. “Nem szeretem hozzákapcsolni a nevemet, csak hagyom, hogy az alapítvány csinálja, amit csinál.”
Keanu számára az alapítvány nem annak az eszköze volt, hogy címlapokon szerepeljen, vagy rivaldafénybe kerüljön. Ez egyszerűen annak a módja, hogy segítse a világot, függetlenül attól, hogy az emberek tudnak-e róla.
Tudjuk, hogy … ez egy igazi hős jele.
Micsoda ember Keanu Reeves. Ismételten bizonyítja, hogy olyan őszinte és gondoskodó, mint ahogyan mondják róla.
Ha te is Keanu rajongója vagy, oszd meg ezt a cikket, hogy tisztelegj előtte!

Hirdetés
Hirdetés