Hirdetés


Elhunyt Csémy Melinda, 38 éves pszichológus, a Freeszfe oktatója. Ezek a száraz tények. Mögötte rengeteg kérdés, döbbenet, és hallgatás. Akkor kezdett el tanítani az egykori SZFE-n, amikor az egyetemfoglalás elkezdődött. Azonnal beállt sztrájkolni, sztrájktévé adásokat készített, ott volt a fórumokon, az oktatói megbeszéléseken – közénk tartozott. Az elsők között csatlakozott a Freeszféhez, és velünk volt végig.

Hirdetés

Megszervezte azt a több pszichológusból álló hálózatot, aki segít hallgatóinknak feldolgozni azt a traumát, amiben részük volt az elmúlt egy évben. Épp egy workshopot tervezett tartani arról, hogy pszichológiai szempontból mi fontos egy színésznek, hogyan kell kezelni a szerep és a színész közt húzódó megannyi érzelmi szálat.
Soha, egyetlen percig sem volt gyáva. Nagyon szerethető ember volt, tele élettel, vidámsággal, mindig nevetett. A covid óta rengeteg megbeszélésünk zoomon történik, kis téglalapokban látjuk egymást.

Hirdetés

Melinda mindig ment valahová, mindig úton volt, amikor bekapcsolódott ezekbe a megbeszélésekbe. Jó utat, Melinda, köszönünk neked mindent!

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés