Hirdetés


“Szegedi nyomozó kollégáink a megyei bűnügyes munkatársainkkal két órán belül azonosították és elfogták azt a 30 éves férfit, akiről videófelvétel készült, hogy önuralmát elveszítve ütlegelt egy földön térdeplő másik férfit az egyik szegedi szórakozóhely előtt” – írta közleményében a Szegedi Rendőrkapitányság.

Hirdetés

Az egyik legnagyobb közösségi portálon kezdett el terjedni az utóbbi napokban egy bántalmazásról készült videó, ami a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozóinak figyelmét sem kerülte el. A felvételen az látható, hogy egy férfi önuralmát elveszítve ütlegelt egy másik, földön térdeplő férfit egy szegedi szórakozóhely előtt.
A videót ide kattintva nézheted meg!
A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók a gyanúsítottat kihallgatták, aki tettét elismerte. Elmondta, hogy a sértettel kapcsolatban korábbról különböző kétes eredetű híreket hallott, majd amikor ezzel kapcsolatban kérdőre vonta őt, a férfi megsértette.
Ellene garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Hirdetés👮‼️Szegedi nyomozó kollégáink a megyei bűnügyes munkatársainkkal két órán belül azonosították és elfogták azt a 30 éves…

Posted by Csongrád-Csanád megyei rendőrség on Wednesday, 1 June 2022

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés