Hirdetés


A közelmúltban Kelemen Anna egy Instagram-élő bejelentkezés során osztotta meg gondolatait a modern párkapcsolatok kihívásairól és buktatóiról. A közösségi média hatalma és a társadalmi elvárások gyakran torzítanak a valóságról, aminek eredményeként számos kapcsolat nem hozza meg a várt boldogságot.

Hirdetés

Anna úgy véli, hogy a problémák egyik fő oka a külvilág felé mutatott arccal kapcsolatos nyomás. Sokan többnek akarnak látszani, mint amik vagyunk, ami gyakran vezet félreértésekhez és konfliktusokhoz a kapcsolatokban. „Mindenki többet akar mutatni, mint ami” – magyarázta. Emellett az is fontos, hogy a nőknek nagyobb figyelmet kellene fordítaniuk partnerükre: „Szerintem a legtöbb gyönyörű nő ott rontja el, hogy magával foglalkozik. Őneki kell jobban figyelnie a férfira.”

Hirdetés

De Kelemen Anna nem állt meg itt: kitért a féltékenység kérdésére is, ami gyakran veszélyezteti a párkapcsolatokat. Hangsúlyozta, hogy nem érdekli mások házastársa, és azoknak, akik a közelében élnek, nem kell tőle tartaniuk. „A lányoknak üzenem, hogy én nem akarom elvenni a férjedet. Én nem fogok rámenni a te férjedre. Szerintem a barátnőd hamarabb.” – mondta el határozottan.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés