Hirdetés


Keleti Györgyi, az egykori védelmi miniszter lánya, nemrégiben ismét a középpontba került, egy korábbi nyilatkozata miatt, amelyben azt sugallta, hogy minden 40 év feletti nőnek kötelezően plasztikai műtéten kellene átesnie az öregedés jeleinek eltüntetése érdekében. Ez a kijelentés a Lakatos Levente által vezetett podcastműsorban hangzott el.

Hirdetés

Keleti, aki maga is esett már át szépészeti beavatkozáson, és nyíltan támogatja azt – kivéve, ha fiatal nőkről van szó –, továbbra is heves reakciókat vált ki. Sokan a közösségi médiában fejezik ki nemtetszésüket és csalódottságukat az ilyen megközelítéssel szemben.

Hirdetés

Egyik hozzászóló így fejezte ki véleményét: „Ó, köszönöm Istenem, hogy ilyen nőknek nincs hatalma dönteni a szépségápolási szokásaim felett! Meg azt is köszönöm, hogy nem vagyok túlságosan szép, mert akkor (vagy ha ezt képzelném magamról) akkor lehet, hogy én is ilyen erőltetetten küzdenék érte, hogy el ne veszítsem…Szóval sok szerencsét Kedves Györgyi, a szépség továbbra is relatív, ezt mindannyian tartsuk tiszteletben!”
Másik kommentelő így fogalmazott: „Eddig sem volt egy szép nő, most meg, borzalom ahogy kinéz!!! Minden kornak megvan a szépsége! El kell fogadni önmagunkat és az a természetes!”

Több kommentelő is azt javasolta, hogy inkább az értelmes gondolkodás és az agy használata legyen előtérben, nem pedig a külsőségek és a plasztikai beavatkozások. Ezek a reakciók rávilágítanak, hogy a társadalom mennyire érzékeny a szépségideálok és a testkép kérdéseire, különösen a közszereplők nyilatkozatai kapcsán.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés