Hirdetés


Berki Mazsi, a közismert médiaszemélyiség számos kritikát kap az utóbbi időben követőitől. Az Instagram-oldala túl sok szponzorált tartalommal van tele, ami sokak szerint hiteltelenné teszi az oldalát. Azonban a kritikák a súlyára és kinézetére is vonatkoznak, amikor olyan hirdetéseket tesz közzé, amelyek azt sugallják, hogy csodálatosan fogyott, de a valóságban az emberek szerint nem igaz.

Hirdetés

Berki Krisztián, Berki Mazsi férje halála után, sokáig a pénz miatt sajnáltatta magát, és sokan szerint azóta is a pénzre van fókuszálva. Az Instagram-oldalán rengeteg hirdetést tesz közzé, és az utóbbi időben számos vállalkozást is indított. Azonban ezeknek a vállalkozásoknak a létrehozása és azokat működtetése is sok kritikát kapott a követőitől.
Az emberek szerint Berki Mazsi változásai, például a plasztikai műtétek és a hajhosszabbítások nagyon álságosak és nagyon messze állnak attól, amilyen volt korábban. Emiatt sokan úgy vélik, hogy nem kellene olyan termékeket reklámoznia, mint a hajvitaminok és a növesztőszerek, mert ezek az általuk álságosnak tartott imidzsét csak erősítik.

Hirdetés

“Szerintem szedjed szépen, aztán ha sikerült a vállig lenöveszteni, akkor reklámozz ilyeneket. Mert hiteltelenné teszed magad, főleg, hogy tudjuk, hogy mi van a póthaj alatt” – írta a kemény kritikát Berki Mazsi egyik követője.
Egy követője azt írta, hogy Berki Mazsinak valóban gyönyörű a haja, de a valóság az, hogy póthajat használ. Ez azt sugallja, hogy hazudik a követőinek, és hogy nem őszinte velük. A többi követő is osztja ezt a nézetet, és sokan úgy gondolják, hogy Berki Mazsi hiteltelenül viselkedik az Instagram-oldalán.
“Ezt a posztot még a parókád is kedveli. Örömében megtelt élettel,sokat számít neki a rengeteg vitamin” – írta ironizálva egy másik hozzászóló is.
Az Instagram-oldalon közzétett hirdetéseiről is sok a kritika. Az emberek szerint Berki Mazsi olyan termékeket reklámoz, amelyeket valójában nem használ, és ez csak tovább rontja az imidzsét. A követők keményen bírálják Berki Mazsit a közösségi médiában, és sokan úgy vélik, hogy amíg nem változtat az álságos viselkedésén, addig továbbra is nagy mennyiségű kritikát fog kapni.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés