Hirdetés

Fotó: Youtube/Kadarkai Endre


Jakupcsek Gabriellát, mint műsorvezetőt, általában az interjúk készítőjeként ismerjük. Ám most ő volt az, aki fontos kérdésekre válaszolt, és azt tette mindezt egy mélyinterjú keretében. A beszélgetést Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában folytatták, ahol Gabriella szívhez szóló vallomást tett az elmúlt nehéz hónapokról.

Hirdetés

A műsorvezető megosztotta a nézőkkel, hogy az elmúlt időszakban elveszítette az édesanyját. Gabriella szerencsének érzi, hogy az utolsó időszakot együtt tölthette édesanyjával.
“Az élettől kaptam egy nagy ajándékot; az utolsó időszakot volt időm végigcsinálni vele, és fantasztikus volt! El tudom azt mondani, hogy olyan sokat tudtam meg róla, és olyan fantasztikus dolgokat mondott el, hogy sok mindent megértettem utólag, vele kapcsolatban,” kezdte Jakupcsek Gabriella.
“Mikor valakit kitolnak a műtőből, alig van magánál, és mégis azt tudja mondani, hogy nem minden jó, de minden jóvá tehető, kicsikém. És te ott állsz egy mondattal, tudod, hogy baj van. De fantasztikus dolgokat éltem meg az utolsó hetekben vele,” folytatta a műsorvezető a személyes és megrázó beszélgetésben.
A háromgyermekes édesanya elhatározta, hogy az édesanyja elvesztéséből fakadó tapasztalatok alapján ezentúl még több minőségi időt tölt a családjával.
“Az nagyon fontos, hogy mikor a vége közeledik, mindent rendezz magad körül, és ha lehet, mondj le mindenről. Pakolsz és rájössz, hogy semmire nincs szükség. Teljesen lényegtelenek. Az emlékeid, az emberi kapcsolataid a fontosak,” jelentette ki Jakupcsek Gabriella, aki saját tapasztalatain keresztül tanult meg új perspektívát adni az életnek és a halálnak.
Itt nézheti meg a teljes interjút:

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés