Hirdetés


Kern András az utóbbi időszakban parkolási botrányokba keveredett, mivel két alkalommal is lefényképezték a tilosban álló autóját egy pékség előtt. A színész reagált a feljelentésekre.

Hirdetés

Többször rajtakapták, hogy szabálytalanul parkol
A 75 esztendős színészt már többször is lencsevégre kapták, ahogyan a kedvenc pékségénél a járdán parkol. Legutóbb nagy felháborodást keltett az, hogy Kern András fittyet hányt a közlekedési szabályokra. Még a 2. kerület polgármestere, Őrsi Gergely is megszólalt.

A rendőrség is intézkedik
A II. kerületi rendőrség szabálysértési eljárást indított annak kapcsán, hogy Kern András a napokban újfent szabálytalanul parkolt az ominózus pékség közelében, tudta meg a Metropol. Az rtl.hu információi szerint Kern András legalább havi egy alkalommal a Margit híd budai hídfőjénél található pékségben vásárol a kedvenc péksüteményeiből. A rendőrség is járt már a pékségben, és a színész parkolási szokásairól érdeklődött.

Hirdetés

Megszólalt a kerületi polgármester
„Nem tervezünk parkolóhelyet építeni a pékség elé a járdára. Az ottani terület továbbra is a gyalogosközlekedést szolgálja. A virágláda kihelyezése helyett úgy döntöttünk, a pékség előtti területet is magába foglaló téren komplexebb zöldítést végzünk, így ott új zöldterület jöhet létre úgy, hogy arányaiban csökken a mostani beton- és kőburkolat. Ezzel kapcsolatban november elején közösségi egyeztetésre hívjuk az ott élőket” – mondta Őrsi Gergely.

Sajnálja, hogy kép készült
Sehol nem lehet megállni és ez elég nagy hülyeség – kezdte nagy sóhajtások közepette Kern András, aki a parkolási vétségnél csak azt sajnálja jobban, hogy erről valaki fényképet is készített, amely bejárta a sajtót – írja a Blikk.

Nem csinálja többet
„Ez olyan, mintha felkérnének valakit, hogy jelentsen fel, a feljelentőket pedig soha nem szerettem. Én magam hülye vagyok, tudom, hogy ezt gyakran megcsinálom, de ígérem, hogy most már nem fogom megcsinálni. Nem azért, mert olyan rendes, jó fiú vagyok, hanem mert látom, hogy ezt nem lehet és tényleg bajom származhat belőle” – mondta a színész.

Hirdetés

Ne fényképezzenek!
Majd nyomatékosította kérését, hogy legközelebb senki ne vegye elő telefonját, ha esetleg tilosban parkoló autót lát. „Úgy kérem, ne jelentsenek mindig fel. Én kifizetem a büntetéseket, értem én, tudom, nem fogok ott parkolni, de feljelenteni? Az olyan ronda dolog” – jelentette ki a színész.

Úgy érzi, nem okozott valós problémát
A szeptemberi szabálytalan parkolását követően azt mondta Kern András, hogy senkinek sem kellett kerülgetni a járdán. Akkor úgy fogalmazott, hogy “mélyen és súlyosan el van túlozva” az ügy. Hozzátette, rendkívül kellemetlen.

Nem értette, miért csinálnak ebből ekkora ügyet
“Olyan, mintha mindenki megőrült volna, megvadult volna” – mondta akkor a színész. Szerinte azt is mondhatták volna az emberek, hogy bár elkövetett egy hibát, de megbocsátanak neki. Akkor azt ígérte, nem fog többé odaállni.

Hirdetés

Valóban nem oda állt, de megint szabálytalan volt
Kern András talán azt hitte, megússza a rivaldafényt, ha ezúttal az út túloldalán áll fel a járdára. Pechjére így is kiszúrták, hogy szabálytalanul állt meg a pékség közelében. A pékség mellett nincs kijelölt parkolóhely, ez azonban nem szolgál a színész mentségére.

Megoszlik az emberek véleménye
Vannak, akik úgy vannak vele, hogy ez nem egy nagy ügy, ennél fontosabb problémák is vannak az országban. Mások azt gondolják, hogy a szabályok mindenkire vonatkoznak, és Kern Andrásnak is be kell tartania őket. Egyesek úgy vélekednek, hogy az ismert embereknek példát kellene mutatniuk.

Kiemelt kép: Kern András – Forrás: MTI
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés