Hirdetés


Keresztes Ildikó valójában sokkal érzékenyebb ember, mint azt hinnénk. Szerinte az embereknek szükségük van a lelkük ápolására is.

Hirdetés

Keresztes Ildikót szinte mindenki egy erős, határozott nőnek ismerte meg, amelyhez párosul még jelleme és különleges, mély hanga is. Épp ezért különös, hogy az énekesnő egyébként egy nagyon érzékeny és sérülékeny személyiség.
„Ez az óriási páncél és keménység valaminek a leplezése, mert igazából rettentően érzékeny vagyok, mondhatni egy törékeny madárka. De tudom, hogy nehéz ezt elképzelni, hiszen kaptam egy ilyen hangot, saját magam is félig nőnek, félig férfinak érzem” – vallott őszintén a Borsnak Ildikó.

Hirdetés
Szerinte ahogyan a test, úgy a lélek is ápolásra szorul, ilyenkor pedig szakemberhez kell fordulni. Ez nem szégyen, hiába tekintik a mai napig rengetegen annak.
„Rosszul kezeljük magát a pszichológushoz járást is. Még ott tartunk, hogy ‘jaj, szegény, ez bolond, depressziós’…”
Ezt az elvét követve az énekesnő igyekszik időt fordítani magára, gyakran meditál, avagy tanácsadásra jár, legjobban mégis az utazás kapcsolja ki. Művészként különösen fontosnak tartja a mentális egészség megőrzését. Mint elmondta, nem csak akkor kell segítséget kérni, ha már baj van, előtte sem árt ápolni a lelkünket.

Hirdetés
„Minden művész bolond. Én is. Ilyen lelkülettel pedig óhatatlan, hogy sokkal nagyobb rezgéssel éljük meg az életünket, a szakmánkat, amit a szervezetünk néha rosszul visel” – ismerte el Ildikó, aki tudatosan keresi a békét, igyekszik fenntartani az egyensúlyt életében.

Forrás: blikk.hu
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés