Hirdetés


A járdán parkolt nemrégiben egy budai pékség előtt Kern András. A Frankel Leó út és a Margit körút sarkán található pékség előtt nincs parkoló, ezért dönthetett a szabálytalan parkolás mellett a Kossuth- és Jászai Mari díjas színművész. Kern András az eset után elnézést kért, de most újra szabálytalan parkolásra adta a fejét.

Hirdetés

Fotó a is készült
A korábbi szabálytalankodásról a Blikk egyik olvasója készített egy képet, amit aztán közölt is a portál. Ezt követően az RTL több járókelőt is megkérdezett annak kapcsán, hogy Kern András szabálytalanul parkolt a pékség előtt. “Hát hova állt volna? Itt volt dolga, persze hogy megállt” – mondta egy idős nő.

Más szerint a szabályok mindenkire vonatkoznak
Egy férfi azt mondta, hogy mindenkinek csak a kijelölt helyen szabad megállnia az autójával. Ha ez kényelmetlen, akkor sem szabad felrúgni a szabályokat. Utalt arra, hogy kifogásokat ő is fel tudna hozni.

Hirdetés

Kern András is megszólalt az eset kapcsán
Később az RTL telefonon érte el Kern Andrást. Elismerte, hogy szabálytalanul állt meg a pékség előtt, ugyanakkor hangsúlyozta, mindössze négy percre ugrott be. Érdekesség, hogy 2021 januárjában ugyanitt egyszer már rajtakapták, hogy a tilosban parkol.

Megindokolta, miért döntött így
“Nem azért állok én oda, mert valami különleges embernek tartom magam” – kezdte mondandóját a színész. “Siettem. Én ezt ekkora ügynek nem tartom” – mondta Kern András.

Állítja, senkit sem akadályozott
A színész leszögezte, senkit sem akadályozott a parkolással. Elmondása szerint senkinek sem kellett őt kerülgetnie, mert amikor leparkolt, éppen senki nem akart átmenni a zebrán. Szerinte súlyosan el van túlozva az ügy.

Hirdetés

Megint szabálytalanul
A színészt most ismét rajtakapták, hogy az említett pékség közelében tilosban parkol, ám ezúttal a szemközti oldalon. A színész járdán álló kocsiját a 444 olvasója fotózta le a Margit híd budai hídfőjénél, éppen szemben azzal a hellyel, ahol egyébként máskor szokott járdára parkolni.

Megszólalt Őrsi Gergely
Kern András egyébként már annyiszor parkolt itt tilosban, hogy nemrég a 2. kerület polgármestere, Őrsi Gergely is megszólalt, aki elmondta nagyon örülne és megtisztelőnek érezné, ha kihelyezni szánt virágládát, amit a balesetveszélyes parkolás megelőzése céljából tennének ki, közösen helyeznék el. Ennek kapcsán közzétett egy posztot is a közösségi oldalán.

Kiemelt kép: Kern András – Forrás: RTL Klub
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés