Hirdetés
Nárcisz, a képen látható hatéves kuvasz az Orbán-család legnagyobb kedvence. Ennél a kutyánál nehéz jámborabb, szelídebb állatot találni. Akkor mégis mi történt?
 Narcisz

A mai napig nem tudják, kik voltak az elkövetők, de egy biztos: ezt az esetet a miniszterelnök családja nem fogja elfelejteni… Szegény kutya nem ártott senkinek. Mégis majdnem agyonverték…
Orbán Viktor elvileg ezért is áll ki az állatvédelem mellett. Még Facebookon is közzé tette ezt a képét, felhívva az olvasói figyelmét arra, milyen fontos is az állatvédelem.
A Nárcisz nevű kutya hat éve él a miniszterelnök családjával. Egyik nap, amikor Orbán Viktor, és családja hazaérkezett felcsúti házukba, arra figyeltek fel, hogy az állat vérbe fagyva fekszik az udvaron. A fejét valamilyen kemény eszközzel verték szét, és csoda, hogy túlélte a támadást.
“Azonnal beszállítottuk a klinikára, ahova korábban is jártunk vele,” nyilatkozta a miniszterelnök.
A kutya élete egy hajszálon múlott, még az egyik szemét is kiverték a támadói. Ugyan hosszú órákon keresztül küzdöttek az életéért az orvosok, végül sikerült megmenteni. A mai napig is látszanak a támadás nyomai, részben a járásán, részben a fél szemén…
Forrás: tudnodkell.info

Hirdetés
Hirdetés
Categories: HírekÜtős

Hirdetés