Hirdetés

Fotó: Blikk/ Pozsonyi Zita


Új hír érkezett Galambos Lajos, ismertebb nevén Lagzi Lajcsi szabadulásáról a börtönkórházból, azonban a jövője még mindig kérdőjeles. Bár szabadulása várható még idén, keserédes fordulat vár rá, mivel házi őrizetbe kerülhet, ami korlátozza koncertezési lehetőségeit.

Hirdetés

Lajcsi ügyvédje elárulta, hogy a 3 év 6 hónapos büntetéséből még egy évét rácsok mögött kell töltenie, egészen 2024 júliusáig. Ezután pedig házi őrizet vár rá, amelynek feltételeiről a börtönnek kell döntenie a kérvényezés alapján. Ha elfogadják a kérvényt, akkor Lagzi Lajcsi nyomkövetőt kap, és továbbra sem mehet szabadon, korlátozva lesz a mozgása és utazási lehetőségei is.

Hirdetés

Felmerül a kérdés, hogy mi lesz akkor a Lagzi Lajcsi koncertekkel?
„Ügyfelem speciális helyzetben van, hiszen a fogvatartottak, akik reintegrációs őrizetbe kerülnek, elmehetnek ugyan egy munkahelyre dolgozni, de Lajcsi zenész, akinek az a munkája, hogy járja az országot” – fogalmazott dr. Csontos Zsolt, Lajcsi ügyvédje.

Hirdetés

Majd így folytatta:
„Véleményem szerint majdnem teljesen kizárt, hogy folyamatosan engedélyeket kérjen azokra a helyekre, ahol koncertet szerveznének neki… De szerintem Lajcsi már attól is sokkal jobban lesz fizikailag és szellemileg is, ha a saját otthonában töltheti le a büntetése fennmaradó részét.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés