Hirdetés


Nagyon nehéz időket élt meg Várkonyi András. Rövid időn belül elment 39 éves lánya, majd a testvére, utána pedig az édesapja.
A színész így beszélt édesapja haláláról:

Hirdetés

“Apámban 90 felett ia türelmetlen munkavágy volt…. Nem volt beteg. Időnként kihagyott az emlékezete, nem tudta, hol van, nem ismerte meg a családját, de egyébként minden rendben volt nála. Nem ért váratlanul a halála, mert azt láttam, lejárt az idő, belefáradt az életbe. Mégis borzalmas egy szülő elvesztése. Este lefeküdt aludni, és reggel nem ébredt fel”

Hirdetés

Lánya elvesztése már mélyebb, feldolgozhatatlanabb trauma volt számára. Hosszú, súlyos betegségben halt meg lányuk, Andrea.
“Ebbe beleszakad az ember szíve. Az ölemben halt meg, ordítottam, sírtam. A feleségemmel mind a ketten belerokkantunk lelkileg. Minden héten megyünk hozzá a temetőbe, beszélgetünk Andreával.”
A színész testvére, öccse 2020. februárjában ment el.
“Kórházba került, hasiverőér-tágulattal műtötték, majd pár nap múlva átküldték egy másik kórházba, hogy ott felerősödjön, majd visszaküldték, mert a seb nem gyógyult, vírusfertőzést kapott. Másnap felhívták a feleségét, menjen be a kórházba, hogy el tudjon tőle búcsúzni. Rémálom és hihetetlen ami történt “
“Amikor már morfiumot kell beszerezni, az ember bizony tisztában van vele… Sőt, úgy is van
vele, hogy legyen már vége, ne szenvedjen annyit… “

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés