Hirdetés


Családtagjai nagyon aggódtak, amikor a 78 éves Marika néni elkapta a koronavírust, annak ellenére, hogy gyerekei és unokái is igyekeztek megvédeni ettől – írja a Ripost. A háromszoros anya, négyszeres nagymama és kétszeres dédnagymama nemrég a férjén vette észre, hogy valami nincs rendben. Ahogy mondja, a párja néhány napig gyengélkedett, ami tőle szokatlan, mert nagyon aktív a ház körüli munkákban. Volt azonban már két infarktusa, ezért felhívták a háziorvosukat, hogy mit javasol. A szakember hívta a tesztelőket, így derült ki, hogy Marika néni férje elkapta a koronavírust.

HirdetésA házaspár egyik lánya elárulta, hogy az apja két nap múlva már teljesen jól érezte magát, de nagyon aggódtak Marika néniért, akinél két évvel ezelőtt egy korábbi vastagbélrák szövődményeként tüdőáttétet találtak, aminek következtében 24 kemoterápiás kezelésen esett át és a tüdejéből is eltávolítottak egy darabot. A nyugdíjas asszony maga is félt a koronavírus-fertőzéstől, mert attól tartott, a tüdeje nem bírná és nagyon súlyos lefolyású lenne nála a betegség.
Végül kiderült, hogy tünetmentesen esett át a fertőzésen, mert a szervezetében rengeteg ellenanyag termelődött. Így már nincs akadálya, hogy Marika néni idén is megsüsse az egész család bejgli-ellátmányát.

Hirdetés
Hirdetés