Hirdetés


Berki Mazsi a Beköltözve Hajdú Péterhez című YouTube-műsorban beszélt először ilyen részletesen a mögötte álló gyászidőszakról, és arról is, hogy mi történt előtte közte és néhai férje, Berki Krisztián között.

Hirdetés

Sokáig hallgatott, de sejteni lehetett, hogy nagy gondok voltak közöttük. A médiaceleb halála után arra is fény derült, hogy rendőrség is járt náluk egy vitájuk után, a szomszédok szerint is rengeteget veszekedtek. Az özvegy elmondásai szerint akkor romlott meg igazán a kapcsolat, amikor kislányuk, Emma megszületett.
Nem tudom, a szüléskor mi történt az életünkben, de utána valamit találtam otthon az IPad-en. Miközben szültem, gyermekem édesapja egy másik nőnek küldött képet magáról és a gyermekünkről.Ott volt más beszélgetés is, de írta azt is, hogy most végzett a kórházban, most tud kiszökni onnan. Ez után romlott meg a kapcsolatunk.

Hirdetés

Azt nem tudom, mi volt utána, de valószínűleg találkoztak” – magyarázta Berki Mazsi Hajdú Péternek, aki azt is elárulta, hogy ismerte a nőt, akivel Berki Krisztián megcsalta őt, hiszen az egyik üzlettársa volt.
A külön lakást, melyben Berki Krisztián holttestét megtalálták, azért bérelte, mert tervezett egy podcastet indítani, és szüksége volt egy nyugodt helyszínre a terveihez, legalábbis ezt állította feleségének.
A problémáik miatt egyre többet tartózkodott ott, Berki Mazsi elmondásai szerint kislányuk születése után rengetegszer eltűnt, volt, hogy hosszabb időkre, ilyenkor telefonon sem lehetett őt elérni. A szülés után sem ment a családjáért, Berki Mazsinak egyedül kellett elhagynia a kórházat a kis Emmával.
“Nem beszéltem róla a mai napig, de nagyon nagy szívfájdalmam volt, hogy amikor megszületett Emma, az első nap elment valahova, majd visszajött estére, majd másnap eltűnt a kórházból, és vissza sem jött.

Hirdetés

Plusz egy napot benn maradtam a kórházban, mert nem értem őt el telefonon. Egyedül, a nyitott sebemmel pakoltam össze kettőnk cuccát és Emmát, és egyedül is vittem ki– emlékezett vissza az özvegy, akinek a mai napig fájó emlék, hogy néhai férje magára hagyta őt és kislányukat. Majd azt is hozzátette, hogy Berki másik gyereke édesanyjával, Hódi Pamelával is ugyanezt csinálta, amikor az terhes lett és megszületett Natika.
Berki Mazsi azt is elárulta, hogy néhai férje depressziós volt, pszichiáterhez járt, de halála előtt nem volt túl sok alkalma eljárni az ülésekre. Erre Hajdú Péter rákérdezett, hogy pontosan mi okozta Berki halálát, de özvegye nem akarta elárulni, sejtelmesen fogalmazott a kérdéssel kapcsolatban.

Hirdetés

Ezt csak én tudom egyedül, mert a boncolási jegyzőkönyvben szerepel.A gyerekem apjaként tisztelem annyira Krisztiánt, hogy ezt nem árulom el, majd a lányai, ha szeretnének, beszélnek erről” – idézi a Blikk Berki Mazsit, aki elárulta, hogy néhai férje magas vérnyomással is küzdött, szteroidokat is szedett, ami nem tett jót az egészségének, tovább folyton tagadásban élt, és azt mutatta, hogy sok pénze van, de volt, hogy hónap végén alig bírták kifizetni az albérletet.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés