Hirdetés


Az üzletasszonynak, akárcsak Joshinak, a közelmúltban ért véget a házassága, 36 év után tavaly vált el a 455 milliárd forintos vagyonával Magyarország leggazdagabb emberének számító Mészáros Lőrinctől. Tudomásunk szerint Beatrix és Bharat együtt is él már Budán.
A hír igaz, együtt vagyunk Beatrixszal. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben a magánéletemről, kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket

Hirdetés

– zárta rövidre a témát érdeklődésünkre a 66 éves televíziós, Joshi Bharat, aki nemrég pont lapunknak árulta el, hogy évek óta tartó válság után döntött úgy, hogy véget vet 31 éve tartó házasságának, és beadta a válókeresetet.
– Ez egy hosszú folyamat volt. A döntés sok gondolkodás és mérlegelés után született meg. Ám bármennyire is nehéz volt, nem volt más választás előttünk. Azt gondolom, hosszabb távon mindnyájunk érdekét ez szolgálja, csak így tud mindenki továbblépni, és egy idő után újra teljes életet élni – nyilatkozta akkor lapunknak a nehéz döntésről Joshi Bharat.

Hirdetés
Információink szerint a Life TV volt, ahol Beatrix és Bharat közelebb került egymáshoz, az utóbbi hónapokban egyre több és több időt töltöttek együtt.
– Mindketten keresték az útjukat, válaszokat a hogyan továbbal kapcsolatos kérdésekre. Sok volt a közös téma, rengeteget beszélgettek, és mind a ketten örültek, hogy lett egy jó barátjuk, akivel megoszthatják a gondolataikat – árulta el egy bennfentes, aki ezek után meg sem lepődött, hogy Kelemen Beatrix és Joshi Bharat kapcsolata idővel elmélyült – Szép lassan alakult ez a kapcsolat szerelemmé, és láthatóan nagyon boldogok egymással.

Forrás: blikk.hu
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés