Hirdetés


A Promotions.hu szerint Várkonyi Andrea végül Mészáros Lőrinc mellett találta meg a boldogságot. 2021 szeptemberében összeházasodtak, és a műsorvezető már korábban is elárulta, mit keres egy férfiban.

Hirdetés

“Az apukám egy borzasztóan okos ember, végtelenül intelligens és művelt” – kezdte a Life TV-n a Női titkok Várkonyi Andinál című műsorban.

“Én például azt tudom magamról, és észrevettem már régóta, hogy én ezt nagyon keresem a férfiakban. Alapvetés, hogy intellektusban megugorjon egy szintet, amire fel is tudok nézni” – folytatta.

Hirdetés

Andrea olyan családból származik, ahol mindkét szülő orvos. Édesapja, dr. Várkonyi Tibor belgyógyász és gasztroenterológus, édesanyja, dr. Pelle Zsuzsanna pedig szemész főorvos. Nem meglepő, hogy Andrea is orvosi pályán indult, és a 2000-es évek elején belgyógyász rezidensként dolgozott a Szegedi I. számú Belklinikán.

Ezt követően lépett be a média világába, és 15 évig a TV2-nél, majd a Life TV-nél szerepelt rendszeresen a képernyőn. Ugyanakkor az egészségüggyel sem szakított teljesen, hiszen 2009-től az Érthetően Az Egészségért Alapítvány nagyköveteként dolgozott, ahol több kampányban is részt vett, amelyekben fontos egészségügyi témákban próbálták a szakembereket összekötni a laikusokkal.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés