Hirdetés


A hónapok óta suttogó pletykák valódnak bizonyultak: Tóth Gabi, a népszerű énekesnő és Papp Máté Bence, a Fricska táncegyüttes tagja együtt vannak. Sokakat foglalkoztatott, hogyan reagálhat a táncegyüttes a két művész között kialakult kapcsolatra, de most már biztosan tudjuk: nagyon is pozitívan.

Hirdetés

A hírek szerint nem sokkal azután, hogy kiderült, Tóth Gabi és Krausz Gábor hat éves házassága véget ért, Gabi és Máté kapcsolata is napvilágra került. Az új pár olyannyira komolyan veszi kapcsolatukat, hogy Máté már gyakori vendég az énekesnő szentendrei otthonában. Ráadásul egy közös horvátországi vakációt is beiktattak, ahol a táncos szüleivel töltöttek néhány napot.

Hirdetés

A Fricska táncegyüttes tagjai állítólag már előre látták a kapcsolat kialakulását, és a Blikk információi szerint mindenki örömmel fogadta a hírt. Egy közeli forrás a következőket árulta el: „Máté és Gabi sugároznak a boldogságtól, és ennek a Fricska tagjai is örülnek. Már korábban is sejteni lehetett, hogy nemcsak kollégaként tekintenek egymásra, de idő kellett, mire ezt ők is észrevették és szabadjára engedték az érzelmeiket.
Ugyanúgy kedvelik és támogatják őket, mint azelőtt. Emiatt nem változott senki hozzáállása, nem alakult ki feszültség.”
A pár emellett arra is ügyel, hogy kapcsolatuk ne zavarja munkájukat. „Gabinak ebben van rutinja, hiszen több párjával is dolgozott már együtt, tudja az ilyen helyzeteket kezelni. Máté pedig ebben maximálisan partner. Amikor próbálnak vagy a színpadon vannak, kollégaként viszonyulnak egymáshoz.”

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés