Hirdetés


Gáspár Bea és Győző hosszú házassága során számos kihívással és mélyponttal szembesültek. Különösen megterhelő időszak volt a Győzike Show ideje, amikor Bea-nak a kamerák előtt kellett úgy tenni, mintha férje megcsalná őt, miközben a valóságban ez valóban megtörtént. Bea a Story magazinnak Lakatos Leventének nyilatkozva elmondta:

Hirdetés

“Én ezt nem tűrtem el! Nem vagyok a roma közösség tagja, mindig a periférián mozogtam, és lehet, hogy ezt egyes embereknek el kellett néznie, mert az anyósa vagy apósa ott van a háttérben, és ők azt mondják, hogy ezt meg kell bocsátani a gyerekek miatt. A végtelenségig viszont nem. Én akkor sem tűrtem el a megcsalást.”

Hirdetés

A válság ellenére, Bea egy idő után mégis úgy döntött, hogy visszatér Győzőhöz. A pár kapcsolata azóta is kihívásokkal teli, főleg amikor fiatal lányok meztelen fotókkal ostromolják Győzit. Győző ezeket az üzeneteket meg szokta mutatni Beának, aki általában csak legyint rá, bár egyesek zavarba ejtik. Bea hozzáfűzte: “Ha huszonéves lányok, úgymond »bejáratott hölgyek« írogatnak neki, az zavar. De Győző nagyon vallásos – különben senki nem gondolná róla, hogy minden vasárnap templomba megy -, és szeretne megfelelni annak, amit a templomban megfogadott, hogy holtomiglan-holtodiglan.”

Hirdetés

Gáspárék ma úgy érzik, hogy a jövőben már együtt fognak megöregedni. A kapcsolatukat a gyakori veszekedések és békülések jellemzik, de úgy tűnik, ez a dinamika számukra működik. Bea elmondása szerint összevesznek 14.45-kor, elköszönnek egymástól, majd 16.00-kor újra együtt vannak, ami azt jelzi, hogy a kapcsolatuk stabil alapokon nyugszik, annak ellenére, hogy nehézségekkel teli.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés