Hirdetés


Azt már megszoktuk, hogy Alekosz sokszor igen bizarr dolgokat képes mondani, ám a mostani kifakadása túlmegy minden jó ízlés határán.
A celeb most Hosszú Katinkába rúgott bele egy óriásit, amiért az úszónő tegnap nem úgy teljesített, ahogyan ő elvárta volna. Amit Alekosz most leírt az mindennek a legalja, és nem sportolóinkat minősíti…- írja a Blikk

Hirdetés

Elképesztő dolgokat vágott Alekosz Hosszú Katinka fejéhez a Facebookon, amiért a háromszoros olimpiai bajnok tegnapi napja nem sikerült túl fényesen.
Mint ismeretes, az úszónő kedd hajnalban a hetedik lett a 200 méteres vegyesúszás olimpiai döntőjében, majd délután fél egykor a 200 pillangó előfutamában kellett volna úsznia, ám végül ettől a versenyszámtól visszalépett.

Hirdetés

Alekosz ezen annyira felbosszantotta magát, hogy a kokainozástól kezdve mindennel megvádolta a legendás úszónőt. Csak remélni tudjuk, hogy mindezt ironikusan gondolta.
– Nem kokainozott ez is? A NER, ezt miért nem posztolja? Ja? Hogy anyám, én nem ilyen lovat akartam? Szégyent hozott a sportágra, országra – kezdte durva hangvételű posztját Alekos, de itt nem állt meg.
– A bukott, kábítószer fogyasztó, terjesztő, dílerekkel kapcsolatot tartó kajakkenu világbajnok Kucsera Gábor után, most ez is lejáratott bennünket. Bezáratja az uszodát mertő fürdeni akar? Feleségül ne vegyelek? Többmilliós fizetéseket vesz föl, amit mi fizetünk, ez meg elbukik? Hozzák haza máris!

Hirdetés

Ha pedig annyira meg akar felelni a NER-nek, mint amennyire, tartson szürke gulyákat! Hátha attól nagyobb Magyar lesz. Szülni is kéne már! Erősen át kellene értékelni az élsportolók zsebeinek a kitömését, és azért a TEK is kiszállhatna néha, nemcsak Facebook kommentelőkhöz – zárta cseppet sem kedves sorait Alekosz.
Hosszú Katinkát tegnap egyébként sokan támadták a döntése miatt, ám Verrasztó Evelin keményen helyretette az elégedetlenkedőket.

Forrás: blikk.hu
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés