Hirdetés


Király Viktor a “Csináljuk a fesztivál!” eseményen állt színpadra, ahol Balázs Fecó ikonikus slágerét, a “Maradj velem”-et adta elő. Az előadás során Viktor nem csupán a dal dallamait, hanem annak mély érzelmi tartalmát is sikerült átadnia, a közönség és a zsűri szívét egyaránt megérintve. Az énekes saját életeseményeinek tükrében adta elő a dalt, így a szám még inkább szívszorítóvá és feledhetetlenné vált.

Hirdetés

A “Csináljuk a fesztivál!” közönsége és zsűrije nem maradt közömbös Király Viktor előadása alatt. A mély érzelmekkel átitatott interpretáció nem csak a dal eredeti szövegét és dallamát emelte ki, hanem a személyes hangvétellel és érzelemgazdag előadásmóddal új szintre emelte a slágert. Az énekes az előadáson keresztül nemcsak a zenei tehetségét, hanem a dalok mögötti érzelmek és történetek átadásának különleges képességét is bebizonyította.

Hirdetés

Király Viktor “Maradj velem” című dalának előadása mélyebb értelmet és érzelmi töltetet kapott, miközben az énekes őszinte, szívből jövő előadása maradandó emléket hagyott a fesztivál résztvevőiben. A produkció nem csak a dal eredeti szépségét mutatta be, hanem Viktor különleges képességét is, hogy a zene segítségével összekapcsolja az embereket, és az egyéni történeteket, érzelmeket közvetítse. Ebben a pillanatban Király Viktor nemcsak egy dal előadójaként állt a színpadon, hanem mint egy igazi művész, aki a zene, az érzelmek és az élet tapasztalatainak segítségével hozza össze az embereket.

Hirdetés

“Fecó volt a magyar rockzenében a szentimentális felügyelő, ő csinálta a legérzelmesebb szöveget és a legérzelmesebb harmóniavilágot nótáit, akár szólóban énekelte, akár zenekarral. Viktornak csak annyit mondok, hogy imádom a hangodat, ezt már többször kijelentettem. Ennek a dalnak a Viktornak és a Fecó miatt is a döntőben a helye”
– mondta Frenreisz Károly.

Hirdetés

„Annyira fantasztikus Viktor, hogy ugyan azt mondtad, amit én is szerettem volna válaszolni. Milyen érdekes az életünk és a színpadkép is ezt jellemezte most. Amikor édesapám 8-9 évvel ezelőtt meghalt, akkor be kellett menni a színházba játszani, 6 óra körül tudtam meg, hogy ő elment, 7 órakor felment a függöny és el kellett játszani az előadást, egy zenés vígjáték volt. Milyen érdekes kettősség a mi életünkben, hogy akármilyen nehézség van az életünkben, akármilyen drámát élünk meg akkor is föl kell menni a színpadra, és a nézőnek odaadni magunkat”
– mondta Feke Pál a produkció után.

Hirdetés

„Széttépte a lelkemet. Olyan érzelmeket kelt… most lehet, hogy ehhez idősebbnek kell lenni, hogy mindannyiunknak megvan az az érzés, hogy meddig leszek a színpadon, és mi lesz velem utána, amikor már nem vagyok ott a rivaldafényben. Olyan emberien adtad elő, ahogy a Balázs Fecó tudta”
– fogalmazott meghatódottan Korda György.

Íme a produkció:

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés